Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Judasz.:
--- Cytat: Garon ---WSAD
--- Koniec cytatu ---
To powinno działać ale strzałka nie WSAD tylko te strzałeczki co są pod delete End Page Down...
kryha:
Naciskasz i trzymasz CTRL + strzałka w prawo po zaznaczeniu odpowiedniej pozycji. jedno naciśnięcie strzałki. jedna sztuka.
Judasz.:
--- Cytat: kryha ---Naciskasz CTRL + strzałka w prawo po zaznaczeniu odpowiedniej pozycji. jedno naciśnięcie strzałki. jedna sztuka.
--- Koniec cytatu ---
ja obiłem przycisk myszki + strzałka prawo lecz w 2 roździale jak stałęm się dobrym graczem to wsystkich atakwałem i nie musiałęm płacić za te rzeczy:P
kryha:
--- Cytat: asdasd ---ja obiłem przycisk myszki + strzałka prawo lecz w 2 roździale jak stałęm się dobrym graczem to wsystkich atakwałem i nie musiałęm płacić za te rzeczy:P
--- Koniec cytatu ---
To nie ma sensu, handlarze są potrzebni przez całą grę. Zauważ, że w każdym rozdziale mają więcej kasy, lepszy oręż, jak ich wykończysz to gdzie będziesz kupował? Dużo rzeczy można znaleźć, ale musisz mieć kontakt z niektórymi handlarzami (np. Fisk, Wilk), którzy maja do ciebie interes i zlecaja zadania. Jest wiele możliwości zdobycia kasy już na początku, to cały urok, przecież ta gra nia polega tylko na nawalance.
Judasz.:
--- Cytat: kryha ---To nie ma sensu, handlarze są potrzebni przez całą grę. Zauważ, że w każdym rozdziale mają więcej kasy, lepszy oręż, jak ich wykończysz to gdzie będziesz kupował? Dużo rzeczy można znaleźć, ale musisz mieć kontakt z niektórymi handlarzami (np. Fisk, Wilk), którzy maja do ciebie interes i zlecaja zadania. Jest wiele możliwości zdobycia kasy już na początku, to cały urok, przecież ta gra nia polega tylko na nawalance.
--- Koniec cytatu ---
'
Masz racje... co to za atakowani ludka który później nic nie ma;/ ale na szczęście zacznę od nowa grać i na prawię ten błąd... Kryha ja znam łatwiejszy sposób tylko trzeba mieć dobrą broń i mieć taktykę hehe lecz tego sposobu nie zdradzę. Kryha domyślam się o co Tobie chodzi:P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej