Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (107/138) > >>

Garon:

--- Cytat: kryha ---To nie jest normalne, śmiem podejrzewać, że nie jesteś ... w MT. Jaką planszę widzisz, kiedy wgrywasz grę? Powinna być plansza z napisem Mroczne Tajemnice i z czachą. Poza tym kiedy rozmawiasz z Thorusem tych potworów nie ma jeszcze w lokacji.

--- Koniec cytatu ---

Włączam przz gothicStarter, ale ekran i to mam normalnie z gothica, tylko intro z poziomkaz, a co do tych bestii, to była nowa gra, odrazu tam poszedłem, podchodze do Thorusa a tam ten wielki dinozaur, ja myśle WTF? Ale strażnicy go zabili.

Wogóle to jak zainstalować, żeby działało, bo teraz to mi save nie wczytuje, Instaluje gothica-MT1.1-PlayerKit-patch1.3 i ee....

Judasz.:
Dobra: Instalujesz Playerkita do folderu z  MT wchopdzisz do D/program files/Piranha Bytes/Gothic/System/Gothicstarter i powinien Ci się otworzyć  playerkti:P zrozumiałeś?:D

Garon:
Ta fajnie, zainstalowane cacy 1.3 jest ekran z czaszką, wchodze przez gothicstarter ale jak biore nową grę to przy 3/4 się wyłącza i wyskakuję jakis błąd... Ohh dlaczego ja nie mam szczęścia/....

Judasz.:

--- Cytat: Garon ---Ta fajnie, zainstalowane cacy 1.3 jest ekran z czaszką, wchodze przez gothicstarter ale jak biore nową grę to przy 3/4 się wyłącza i wyskakuję jakis błąd... Ohh dlaczego ja nie mam szczęścia/....

--- Koniec cytatu ---
jak zainstalujesz patcha 1.03 to musisz na wersje 1.01. Zainstalujesz patcha 1.03 musisz coś zmienić w pliku  o tu amsz

vdf=dm.mod patch.mod patch3.mod

na

vdf=dm.mod patch3.mod

(pliki mod oddzielona sa DWOMA spacjami)

kryha:
Spróbuj zainstalować  Gothic Mod Development Kit.

Po kolei:
Gothic1_playerkit-1.08k.exe
Gothic1
mod MT 1.01
patch 1.03

Jeżeli masz mod 1.00 to dodatkowo musisz zainstalować przed patchem 1.03 patch 1.01

Po instalcji moda 1.03 nalezy zamienic nastepujaca linie w pliku dm.ini znajdujacym sie w folderze gothic/system:

vdf=dm.mod patch.mod patch3.mod

na

vdf=dm.mod patch3.mod

(pliki mod oddzielona sa DWOMA spacjami)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej