Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (106/138) > >>

Judasz.:

--- Cytat: kryha ---Nie graj na kodach,szkoda fajnej zabawy, a mapy takiej nie będzie. Do areny jeszcze daleko, musisz być bardzo wyszkolony.
W tej grocie nic nie ma. Czy byłeś w grocie za wodospadem, ona jest kolo groty z goblinami przy starej kopalni. Spróbuj ściągnąć patcha na inny komputer i prześlij sobie mailem, u mnie zadziałało, tez miałam taki problem jak ty.

--- Koniec cytatu ---

Hmm... za wodospadem nic nie znalazłem ale wiem gdzie jest hełm i korona korona jest u pradawnych tam gdzie Ken'Udz ma pokój Ona leży na Fotelu. druga jest w nowym świecie mianowicie tam gdzie jest Uriziel jest taka ÂŚwiątynia są tam orkowie hełm i coś jeszcze...;-)

a co do tego patcha to próbowałem na 2 kompy i nic;/ wciąż ten sam błąd;-) no cóż sprubóje jeszcze u siebie jeśli nie pójdzie to nici z patcha. Kryha dzięki Ci za pomoc:*

kryha:

--- Cytat: asdasd ---

a co do tego patcha to próbowałem na 2 kompy i nic;/ wciąż ten sam błąd;-) no cóż sprubóje jeszcze u siebie jeśli nie pójdzie to nici z patcha. Kryha dzięki Ci za pomoc:*

--- Koniec cytatu ---
Ja wiem skąd mozna ściągnąć patch, ale nie podaje się takich adresów, to jest pewne jak drut, że zadziała, zresztą ja go stamtąd ściągnęłam. Na pewno znasz tę stronę. Wszyscy ją znają. Powodzenia.

Judasz.:
Hmm... ściągnąłem:P Wszystkim którzy mi chcieli pomóc bardzooo dziękuję;-)

mam pytanie a Drow- dowódca Najemników gdzie On się znajduje tylko w noiwym świecie czy jak?;> z góry dzięki aha a można do nich jakoś doł ączyc?

kryha:

--- Cytat: asdasd ---Jeśli to pytanie do mnie to grałem w Gothic'a 1.00 sam nie wiem dlaczego.

--- Koniec cytatu ---
Nie zauważyłam tego wcześniej, ale jeżeli grałeś Gothic 1.00 to powinieneś najpierw zainstalować patcha 1.01, a dopiero potem 1.03.

Judasz.:

--- Cytat: kryha ---Nie zauważyłam tego wcześniej, ale jeżeli grałeś Gothic 1.00 to powinieneś najpierw zainstalować patcha 1.01, a dopiero potem 1.03.

--- Koniec cytatu ---

tak wiem ale chodziło mi o to że przeszedłem  Mroczne Tajemnnice właśnie grając wersją 1.00;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej