Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (11/138) > >>

shergar:
jak skończyłeś walkę na arenie to powinieneś mieć ten kryształ w ekwipunku. Jak go użyełeś to masz pecha...

insert godcristal

PLShayloPL:
Wiesz co z dupy są te mroczne tajemnice mam kryształ bo orka niepokonałem i już mam dałem temu facetowi zabiłem go wziąłem z powrotem kryształ i przytym jego teleport i mi błąd wyskakuje w tej rameczce znacie go na dolnym prawym rogu jest end task.I mi to się cały czas pokazuje i gówno niemogę przejść dalej gry.Jak na się naprawić to to super a jak nie to jest do bani

Isentor:

--- Cytat: mt17 ---błąd wyskakuje w tej rameczce znacie go na dolnym prawym rogu jest end task.I mi to się cały czas pokazuje i gówno niemogę przejść dalej gry.Jak na się naprawić to to super a jak nie to jest do bani

--- Koniec cytatu ---
To nie jest błąd modyfikacji jeśli grasz na kodach to czego się spodziewasz. Gra długo nie pociągnie jeśli porządnie namieszasz w swoim stanie zapisu gry masą kodów.

momo:
Mnie ostatnio przytrafia się mnóstwo akcji w których wogóle nie dostaje expa za zabite potworki. Często też ''zabiję'' jakiegoś stworka, a ten nadal mnie atakuje, i dopiero po chwili pada. Od razu mówię że od początku gry, kodów nie używałem.
No dobra, ale nie po to piszę.
Nie wie ktoś gdzie znaleźć porcję soli (oprócz domku Snafa - użyłem do rosołu)? Dostałem fajny przepis od byłego kucharza z obozu kopalni, i chciałem go wypróbować. Jedynym brakującym składnikiem jest sól.
&
Czy żeby przyłaczyć się do przemytników, trzeba mieć poparcie wszystkich? Nie wykonałem tylko zadania z pierścieniem, bo mam za słabą postać żeby do wieży wparować, a szefo przemytników i tak nie chce do mnie powiedzieć nic prócz tego że mnie zabije. Za pomoc dzięki.

_Snopek_:
A mi rano przytrafił się bug że aż mi się odechciało. Otóż jestem w świątyni pradawnych i w międzyczasie przed pójściem do podziemnej groty nie wiem dlaczego punkty życia zmalały mi do 40, a czasami po wypiciu mikstury leczniczej bohater pada martwy pokazując PÂŻ -5. Próbowałem tam coś przejść ale niestety padam w większości sytuacji od jednego uderzenia. Jeśli da się coś z tym zrobić to proszę o info.
Z całą szczerością mogę na koniec powiedzieć jedno co wam nie wyszło otóż poziom trudności jest strasznie nie dopracowany niektóre postacie da się zabić tylko wtedy gdy się gdzieś zablokują i to po 10 minutach tłuczenia na prawo i lewo. Możecie mówić że mam słabą postać ale przy 80 siły, adepcie broni jednoręcznej to powinienem zabierać takiemu przeklętemu trochę więcej niż nic (kolejne 10 minut wycięte na zabicie) a takich jest pełno i to wszędzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej