Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (68/138) > >>

sibou:
Witam gdzie jest alchemik w 3 rozdziale?w solucji pisze ze w lochach w obozie orków?ale gdzie są te lochy dokładnie. I jeszcze mam pytanie odnośnie Anghara kowala przemytników.Jestem w 3 rozdziale, ale on nie ma kwestii dialogowej odnośnie przekucia miecza.Czy wszystko jest w porządku.Proszę o odpowiedź.

torno:
macie problemy ja pie... ja juzznalazłem prawie kazdego wystarczy pochodzic i zaglądac w zakamarki g1 to mała gra plansza wszystko znajdziecie wystarczy pochodzic pozwiedzac :) ja tez miałem problemy no alepo co solucja chodze od kąta do kąta i przechodze  jak narazie  niektorzy mnie cozsmieszyli na poczatk ujak zabic tego kopacza :p fest uciekac i idziesz po miecz ja niemowie ze jestm super gracz ale takie proste rzeczy  miałem misje isc po łuk nikolasa do jaskini a tam ze 20 goblinow tych z pancerzami  i 70 sily w gotihc 1 to juz boss  jestem a MT nic zabily mnie wiedz uciekłem miedzy topielce i co sie stało ?? walka jak na meczu :D hooligans w akcji 10 vs 20 ostro sie bili i wygrały topielce za to kocham ten mod :D niemusialem zabijać korzystajcie z tego ze niektore zwierzeta sie nielubią i miedzy sobą walczą tak najlepiej jest zaliczyc misje :Da co to za błąd ??

error message
D:(zcvob:: sct visual)
: could nodload visual 'ARMOR_PRL_H.3DS' for vob Name'GRD_PAL2' of class'o CITem' ??

bum:
ten błąd mówi otym że niemasz tego pliku lub jest uszkodzony bo gra nie może go odczytać

Azriel:
Ja mam problem nieco innej natury:

Zainstalowałem Gothica, potem MT 1.01, podem 1.03, następnie PLayerKit'a, potem w dm.ini zmieniłem linijke na:

--- Kod: ---vdf=dm.mod  patch3.mod
--- Koniec kodu ---

Gra działała... Pograłem sporo czasu, potem wyłaczyłem kompa i następnego dnia odpaliłem z nadzieją ze pogram.

I co? Odpalam Startera, klikam 2x Mroczne Tajemnice i NIC...
Nic, kompletnie NIC sie nie dzieje...
Gdy ponownie chce uruchomic kompa, to dopiero gdy zamyka system pojawia sie logo Loadera Gothica na srodku ekranu. I nie wazne czy restartuje go po 10min czy po 3h...

Kiedyś odpaliłem GothicStartera i czekałem... Po 1h.... gra sie włączyła, wszystko ładnie pięknie, wchodze do Menu, wczytuje gre i...

Wyskakuje jakiś bład mi do Windozy i zamyka gre...
http://img267.imageshack.us/img267/8281/gothiccccccccqi8.jpg

Około pięciu razy przeinstalowałem Gothicka włacznie z pathami i playerkitem... Nie pomaga...

Prosze o pomoc, dodam że po tym jak zainstalowalem Gothica i mi działał nie instalowałem nic już na kompie ani w nim nie grzebałem...

bum:
poprostu nie instaluj tej łatki to ci nie będzie się tak robiło
przebolejesz stratę 1 broni i leprzego respawnu potworów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej