Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Diego Ostatni Asasyn:
Jest inna mozliwosc ktorej nie popieram ale mozna skorzystac w ostatecznosci. Krysztal mozna zdobyc za pomoca kodów. Jesli chcesz to moge poszukac tego kodu ale to moze troche potrfac. Jest jeszcze jedna mozliwosc. Ale muszisz wykonac nastepujace kroki
1. Zaczac gra od nowa
2. Pokonac wszystkich na arenie i zdobyc krysztal
3. Sprawdzic kod krysztalu za pomoca kodu "set fbbox"
4. Wczytac wlasciwa postac i wpisac kod.
Decyzja nalezy do Ciebie.
Huberti:
Czy ktos mI powie jak mam isc do pradawnych
bum:
najszybsza droga prowadzi przez zawaloną kopalnię(tak K przez kraty lub zamiana w chrząszcza, ale trzeba chodzić tyłem bo przodem się nie wejdzie) lub wykonując misje dla fanatyków
Kopalnia ta to kopalnia gdzie idzie się na początku gry i ona stoi zamknięta
prawidłowo powinno się znależć teleport do niej ale można przejść przez kraty
RaczeK:
Witam! Mój problem wygląda następująco: aby zostać przemytnikiem trzeba rozwiązać zadanie z przemytem rudy a dokładniej dowiedzieć się jak się nazywa dostawca czy jakoś tak. Powie nam to kowal Wąż ze starej Kopalni jeśli pomozemy w rozwiązaniu problemu z pełzaczami. Prolem polega na tym że nie mam zadnych textó przy strażniku na samym dole kopalni ani u Jana ;/ zaraz wyjde z Siebie chyba ze to ja sie gdzieś pomyliłem ale sam już nie wiem.... prosze o szybką odpowiedź ;] z Gory Thx :]
Falcon:
Wydaje mi się że wcześniej trzeba porozmawiać z Kazmirem, a druga opcja to trzeba rozwiązać misję z przyniesieniem koła od młocarni....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej