Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (66/138) > >>

Jogi92:
Widze ze moj post zostal usuniety. Napisze jeszcze raz. Wycwiczylem swoja postac na "arcymistrza" w walce bronia dwureczna, a macham bronia jakbym mial 0-29% doswiadczenia w tej broni. Czy tylko ja mam ten problem?

Isentor:

--- Cytat: Jogi92 ---Widze ze moj post zostal usuniety. Napisze jeszcze raz. Wycwiczylem swoja postac na "arcymistrza" w walce bronia dwureczna, a macham bronia jakbym mial 0-29% doswiadczenia w tej broni. Czy tylko ja mam ten problem?

--- Koniec cytatu ---
Bug... spróbuj ponownie uruchomić modyfikacje może zaskoczy dobrze. Ewentualnie wczytaj stan zapisu gry gdzie "macha" nimi dobrze. Przeinstalowanie nic chyba nie da gdyż błąd i tak został już zawarty w stanie zapisu.
Może spróbuj nauczyć się jeszcze kilku dodatkowych procent czytając jakaś książkę etc. a w ostateczności możesz zawsze edytować w konsoli parametry umiejętności aż wszystko zacznie działać poprawnie.

P.S.
A jakiej broni obecnie używasz...chodzi mi o jej statystyki ?

Jogi92:
Nazwa: Niosący światło
Premia do walki mieczem: 10
Obrażenia: 125
Wymagana siła: 100

user4585:
To miecz jednoręczny?? Gdzie go znalazłeś??

A ja mam następny problem:
*Przemyt rudy czy jakoś tak: Kruk daje nam to zadanie jak wypełnimy zadania dla przewmytników. Mam szukać gościa wśród strażników przed kopalnią. Proszę o szybką odpowiedź jak mam wykonać to zadanie...

momo:

--- Cytuj ---To miecz jednoręczny?? Gdzie go znalazłeś??

A ja mam następny problem:
*Przemyt rudy czy jakoś tak: Kruk daje nam to zadanie jak wypełnimy zadania dla przewmytników. Mam szukać gościa wśród strażników przed kopalnią. Proszę o szybką odpowiedź jak mam wykonać to zadanie...
--- Koniec cytatu ---
Ja bym poszukał w samej kopalni. Stary Aleph zawsze miał dobre informacje, za parę bryłek rudy napewno dowiesz się u niego czego chcesz.  
Jeżeli dalej będziesz miał z tym problem poszukaj w tym temacie, bo to zadanie i problemy z nim związane były już tutaj opisywane conajmniej 5 razy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej