Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (65/138) > >>

DeathAngel:
Wiec tak - mam sciagnietego moda MroczneTajemnice + patch 1.01 + patch 1.03 i teraz... instaluje all wlaczam GothicStarter_mod.exe klikam Play the game i... nic sie nie dzieje gra sie nie wlacza, niemoge wlaczyc ani zwyklego gothica anie moda, prosze POMOZCIE

Isentor:
Jesteś pewny, że dobrze zainstalowałeś patcha 1.03 jeżeli nie to zainstaluj na nowo grę oraz samego moda zobacz czy wtedy odpali.

P.S.
Raz miałem podobny błąd modyfikacja po spatchowaniu nie działała choć zrobiłem to dobrze.

kozin:
Napisze moje pytanie jeszcze raz bo poraz 3 mnie olano: mam taki problem, wykonałem wszystkie zad dla przywodcy przemytnikow ale on niema dialogu zeby mi oddac kamien ogniskujący. Wie ktos gdzie on jest( kamien)? Powiem odrazzu ze wykonałem zadanie z przemytem rudy.

Pozdro.

Isentor:

--- Cytat: kozin ---Napisze moje pytanie jeszcze raz bo poraz 3 mnie olano: mam taki problem, wykonałem wszystkie zad dla przywodcy przemytnikow ale on niema dialogu zeby mi oddac kamien ogniskujący. Wie ktos gdzie on jest( kamien)? Powiem odrazzu ze wykonałem zadanie z przemytem rudy.

Pozdro.

--- Koniec cytatu ---
Boże ty widzisz i nie grzmisz...napiszemy ci to trzeci raz i nawet potrójnie BUG, BUG, BUG od taki sobie BUG.
A jeżeli nie bug to szukaj w solucji, solucji, solucji...

sibou:
Witam.Pawlo7 ja Ci mogę udzielić odpowiedzi na pytanie związane z kopaczami.Otóż jednego zabiły aligatory wystarczy skręcić w prawo z głównej bramy SO i iść nad wodą dotrzesz do tartaku(kręcą się tam aligatory).A martineza znajdziesz w zawalonej wieży w starym obozie w zewnętrznym pierścieniu.I tylko powiem Ci ze jak niewiesz czegoś odnośnie zadan to odwołuj się do solucji tam wszytko jest przynajmniej ja tak robię.Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej