Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Slomek.16:
Mam małe pytanko.
Czy ktoś wie gdzie można znaleść 2 klucze?:
1. Do skrzyni koło której stoi Servin.
2. Do wieży w opuszczonym klasztorze mnichów.
hajanpl:
Mam problem: gram sobie w mt poraz 1st i wszystko jest OK. Tylko dowiedzialem sie ze mozna zostać dowudca obozu kolo kopalni i zapragnolem tego:D no i do rzeczy zawsze jak gram w g1 to przelatalem tych 3 kopaczy kolo ogniska przed starym obozem :/ dla expatylko problem w tym za wykonuje to zadanie dla KRUKA z zaginionymi kopaczami tylko ze ja zabilem tego SEANCHES'a i nie da sie wykonac zadania czy ktos moze mi podac jakas komenda do marvina albo cos w tym stylu zebym mugl to ukonczyc PLZ zzamieszczam link do mojego save : zaraz go zamieszcze tylko cos mi rapidshare nie dziala zaraz zamieszcze gdzie indziej sry(jest to caly folder z save'ami do mt wczytajcie ten w ktorym najdluzej gralem) PLZ O KONTAKT tu na forum lub mile widziany na gg 6499519 PLIZKA !! przerubcie save albo dajcie jakies komendy np: ozywienie npc (dodam ze jego cialo nie lezy kolo ogniska poprostu zniknelo), lub na wykonanie danego zadania na 100%. THX z gory i plizka o kontakt
RaczeK:
Witam wszystkich! :] na początku chce zaznaczyć że gram w GI nie poraz pierwszy a juz sam straciłem rachube :P Zainstalowałem Moda lecz mam problem ... nie wiem u kogo wyuczyć się siły i np otwierania zamków... z tego co pamietam to Diego mogl nas nauczyć siły a rączka otwierania zamków niestety takich opcji u nich nie mam ;/ Nawet udało mi się dostać do obozu przemytnikó sądząc iż po wykonaniu zadania dl aDiega odblokuje sie ta opcja lecz kapa ;/ Jest to irytujące biorąc pod uwage ze poziom gry z modem jest nieco wyższy wiec nauka jest tu niezbędna ... może ja popełniłem jakiś błąd, tego nie wiem dlatego zwróciłęm sie do Was o pomoc ... jesli sie w czymś pomyliłem z gory sorx... Pozdro 4All! :]
Nagur:
Hmm... gdyby było jeszcze jego ciało to by nie było problemu z ożywieniem (wystarczy wejść w ciało zmarłego przy aktywnych kodach klikając "o" i gdy jesteśmy w ciele to kliknąć f8 i jesteśmy żywi a potem z powrotem do ciała Bezia ) , ale jak nie ma to nie mam pojęcia jak mógłbyś go przywrócić do życia . Obawiam się, że będziesz musiał zacząć od początku albo dać se siana z przywództwem nad obozem
kozin:
To ja mam taki problem: wykonałem wszystkie zad dla przywodcy przemytnikow ale on niema dialogu zeby mi oddac kamien ogniskujący. Wie ktos gdzie on jest( kamien)? Powiem odrazzu ze wykonałem zadanie z przemytem rudy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej