Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (64/138) > >>

benfranklin:
hej:D mam problemema powrociłem od pradawnych znalazlem Balaiaretha i dostalem od niego zadanie przyniesienia krzysztalu z tej calej areny problem w tym ze zawody na arenie wygralem duzo wczesniej, wygrany kryszal uzylem a saves nie mam z tamtego czasu z resztą i tak bylo w cholere temu wiec jesli da sie jakos ominąc ten problem to dajcie znac a jak nie to wyslijcie saves na benfranklin@o2.pl z gory dzieki

Vitnir:
Miałem ten sam problem co ty i wszystko dalej normalnie mi szło, więc da się ominąć ten wątek ;)

jurex11:
 Mam taki problem odpalam mroczne tajemnice wszystko jest dobrze, wybieram nową grę i gdy pasek ładowania dochodzi do końca gra wychodzi na pulpit i nic nie da sie zrobić. Plz pomocy!!!

Thoro:
Uruchom grę i będzie już poprawnie działało.

Pawlo7:
Witam wszytkich!Mam pare pytań.Otóż tak:
1.) Jestem w 3 roździale i w niektórych miejscach mi się zacina gra.Wychodzi z gry i wyskakuje tabelka i jest do kliknięcia"end tash" czy coś takiego.Niewiem przez to(zaznaczam że nie używam kodów) może to przez że za dużo potworów.Ale jak wybije potwory z daleka z kuszy to i tak się zacina.Niewiem jak na to zaradzić bo w miejcach co mi się zacina to w niektórych jest potrzebne do zadań i nie mogę kontynuować gry.Może musze odinstalować i zainstalować moda???Proszę o pomoc.
P.S- w pierwszym roździale nie zacinało mi się w ani jednym miejscu w drugim chyba też.
2.) Czasami w grze znaczy nawet często na sekunde się zacina i słysze głos ścierwojada.i w tym momencie tam gdzie jest tam pare potworów w stadach to mi przybywa stworów(ścierwojady, wilki kretoszczury, jaszczury i tp).Na początku jest to miłe bo mogę sobie poziomów natłuc ale potem nie miło jak goni za mną około 100 wilków na raz.Może przez to tak jak w pytaniu pierwszym zacina mi się gra???U was też się tak dzieje bo co jakiś czas słysze odgłos ścierwojada i przybywa i przybywa zwierząt.Czekam na odpowiedź.
3.)Gdzie mogę znaleźć tych kopaczy w zadaniu co mi daje Kruk zaginionych.Dwóch już znalazłem(Popo i Sanchez)Gdzie są pozostali???
4.)Gdzie jest Monk w 3 roździale co uciekł z kamieniem ogniskujących???Bo nie mogę znaleźć a przemierzyłem bardzo dużą część Górniczej doliny(oprócz tych miejsc co mi się zacina).
5.)Gdzie jest alchemik ten co jest na wzgórzu razem z kopaczem Popo???Coś tu czytałem że jest gdzieś uwięziony ale gdzie???
6.)Co z tym zadaniem z "tajemniczym Eremitą"???Oddałem mu wszystkie książki Hromanina gdzieś z niknął(dokłądnie tam gdzie jest Diego w Gothic 2).Zabija się go i dalej jest w zadaniach.
Proszę o szybkie odpowiedzienie na moje pytania a zwłaszcza na pierwsze bo nie da się grać.Z góry dzięki.
P.S-jak coś to pisać na gg-585287.Także ja mogę w czymś pomóc bo już troche zadań zrobiłem nowych.Pozdrawiam wszystkich graczy Gothic:D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej