Ma pare błędów ale ujawniają się przeważnie po trybie marvin także dla sprawiedliwych graczy to nie problem.
Jest to wina playerkita jak i samego enginu gry a nie modyfikacji.
Jeśli chodzi o dubing to też się mozna przyzwyczaić.
Takowy wkrótce powinien się ukazać, aczkolwiek nie jestem pewien czy każdy będzie zadowolony z głosów nastolatków ledwie po mutacji (wnioskując po przesłuchanych próbkach).
*za mało przemytników i łowców orków moglibyście zrobić ich znacznie więcej :p
Co do przemytników nie zgadzam się. Jak opowiada jeden z nich w wyniku pewnych okoliczności ich część znalazła się po za barierą, niektórych zabito itd.
Jeśli chodzi o łowców orków to zgadzam się w zupełności, jednak zamiast dusić ich w jednym obozie zrobić kilka małych posterunków.
*I najważniejszy błąd moim zdaniem: za duży resp potworów!!! qumpel ma średniego kompa i pod koniec nie da się grać bo za dużo tego wszystkiego ;/
Jest to bodajże poprawione w którymś z patchy.
*Będzie ulepszenie modu?? (poprawienie nielicznych i małych bugów i zmniejszenie respu??)
O ile wiem nie. Ostatnie skrypty które podał Shergar pochodzą z przed kilku miesięcy. Do tego obecnie grupa jest zawieszona i nie są prowadzone żadne pracę nad modem.
Mieliśmy tworzyć kontynuację MT, tym razem w świecie G2 i trochę innej koncepcji jednak prawdopodobnie do tego nie dojdzie.
*Koledzy mówil o jakiś dobrych bronioach które zamrażają,podpalają lub działają jak uderzenie wiatru. Szukałem ich ale nigdy nie mogłem ich znaleźć. Bardzo proszę o odp. gdzie je znajde. Najlepiej szczegułowo
razem z opisami mniej więcej ile jest potwórów jakie i może mapka...Proszę o szybką odpowiedź!
Jedną z nich znajdziesz przy starej arenie. Posiada ją jakiś tam lord. Arenę znajdziesz "na dachu" świątyni na bagnie obok pierwszego kamienia ogniskującego. Jest to broń która zamraża.