no wlasie mam dowas pytanie o co hodzi z tym bandziorem co to jakis wyslanik BEliara ktury ma mbie zabic czy zwyczajny bug po przespaniu pisze "zostales zaatakowany !!" wychodze z haty a on sie namnie zuca
P.S mi to na reke bo expa dostaje nieduzo ale zawsze cos
Xav a gdzie ty jesteś? To kolnia karna! Sami najgorsi zbiry i bandziory

. Atakowanie podczas snu mi sie podoba

wreszcie widać co to za miejsce...
Znalazłem nowe bugi:
1) Kowal z Obozu koło kopalni chce jeść (duuuuzo

). Dużo żarcie dostaje się od Gorna po napadzie na konwuj więc ze zdobycie jedzenia to nie problem... Jednak jak już przyniesiemy mu żarełko nie ma żadnej opcji. Pojawia się ona tylko wtedy gdy w naszym ekwipunku znajduje się DOKŁADNIE ile on chce. Takie małe uniegodnienie....
2)Jak pokonałem Gor Hansina (wybaczcie za błędy) u Scattego nie ma opcji aby oddał kusze gościa z Obozu Fanatyków ;/
Pojawiły się one u mnie po zainstalowaniu patchu... Ale poza tym gra mnie powaliła,nie tnie się tak co najważniejesze !!!

A teraz pytanka:
1)Czy to jest bug czy tak ma być? Jestem szkodnikiem i zostałem strażnikiem kopalni. To oznacza ,że bycie też najemnikiem odpada??
2)150 piw? A gdzie ja tyle tego do cholery wezme?! KOwal za średnią zbroję właśnie chce tyle trunku. Dostane jakąś podpowiedź??
3)Mag w Obozie kopalni sprzedaje nam cenne mikstury. Czy w dalszych postępach w grze możemy dostać od niego inne mikstury niż na początku?
4)Gdzieś czytałem , że nie można przejść zwykłego Gothica bez przejścia Mrocznych Tajemnic. To prawda? Jeśli tak to powiedzcie kiedy napotkam bariere?(kiedy będe musiał wziąść się za dzieło Poziomkarz

)