Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Horas:
jakos odpalilem gothica ale bez patcha ale problem sie powtarza i wychodzi z gry i ladowalem tez save wczesniejsze to co jest grane
kozin:
To ja mam taki problem: mam zbadać sprawe premytu rudy, gadalem z Gilbertem, ten doradził mi pogadać z Drakiem(?) , tak zrobilem ale z nikim innym niemam dialogu na ten temat. Samo zadanie zlecił mi szef przemytników. Jezeli to jakiś błąd to podajcie mi jak macie kod na kamień ogniskujący z doliny troli ten co go miał mieć szef przemytników.
Pozdro.
Xav:
a ja mam taki problem:
-hodzi o to ze po rospakowaniu MT i zainstalowaniu niemoge wloczyc wyskakuje blad nieiwem co zrobic napiscie jak nalezy zaisntalowac by gra hasala
Bubda:
--- Cytat: Horas ---mam pewien problem w 4 rozdziel wybralem droge zla i mam przynies kamien zwycienstwa na arenie tylko w tym problem polega ze ja go mialem w 2 rozdziale i juz go uzylem dostalem sile zrecznosc mane punkty zycia i teraz nie wiem co mam zrobic bo kamienia nie mma moze mi ktos pomoze w tej sprawie alebo poda kod na ten kamnien
--- Koniec cytatu ---
wiem ze insert godcristal ale cos mi sie z netem rabie sorry
Xav:
muj problem to brak GothicStarterem brat mi usuna i niemoge grac da sie cos ztym zrobic?jesli tak to co
jesli istnieje mozliwosc przeslania mi tego pliku E-mail
pawlo1689@o2.pl tu wysylac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej