Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
canis:
diego ci powie ze ten kamień ktoś ma niepamietam dokmładnie ale thangor przywódca przemytników. Ale powie ci o tym Diego.
Gandalf Biały:
Mam taki problem.wlancam moda i dobrze jest bo chodzi.zaczyna sie gadka z diego i jest dobrze narazie wszystko chodzi tylko jest jedna sprawa nie ma nic nowego!!!!!!nie ma zadnych nowych obozow poprostu tak jak w starym gothicu.bardzo prosze o pomoc
Sotek84:
Przechodzę właśnie mroczne tajemnice i mam problem u pradawnych wykonałem zadania dla wszystkich pradawnych
zabiłem tego lorda przed portalem
czytałem drogę siedmiu kroków
zbieranie kluczy(kryształów) dla E'line i ziół do odczynienia rytuału z ostrokłami i ubiłem tego czarnego maga co się pojawia
odbyłem walkę z Sher'Garem
dałem wojownikowi bimber
powiedziałem E'line o tym że B...(nie pamiętam imienia) chce krew ognionoścy a po kilku dialogach skończyło się daniem fałszywej fiolki krwi
zdobyłem uznanie Flag... (też nie pamiętam)
no i tego gościa z biblioteki a mimo to Ken'Udz nie chce ze mną gadać
a chyba powinien bo nie mam dialogu z żadnym pradawnym ani zadania w dzienniku
nie wiem o co może chodzić bo w dzienniku nic nie pisze czy mogę z nim gadać a bez jego pozwolenia nie przepuści mnie strażnik portalu i się nie wydostanę z podziemi (nie wliczam minięcia strażnika sposobem bo jest taka możliwość ale chciałem wykonać zadania u pradawnych)
No i zaginęła mi księga mianowicie 4 chromanin ze starej wierzy Xsardasa po prostu go tam nie ma a być powinien na środku prawej komnaty a tam nic i zadanie w plecy („Dziwny Eremita”, i drugie „Nieznajomy”) już wykonywałem to zadanie jak przechodziłem poprzednio grę ale wtedy wszystko było na swoim miejscu.
A co do bugów to są czasem problemy np.:
jestem adeptem kowalstwa wcześniej wziąłem zadanie z jedzeniem dla kowala przed kopalnią a teraz nie mogę go wykonać bo nie mogę zaczepić kowala a jeśli to zrobię to zamiast zakończyć dialog po oddaniu jedzenia gra najzwyczajniej się zawiesza na dialogu i nic nie można zrobić mamy tak jakby rozmowę tylko nie możemy jej zakończyć ani wyciągnąć menu.
Podobny problem występuje z ludźmi w koloni kiedy kogoś pobijemy albo po prostu taki sobie biega(ucieka) i przypadkiem rozpoczniemy z nim dialog to zamiast dialog się zamknąć to mamy sytuację że nie da się zakończyć dialogu a gość daje nogę i pozostaje reset
czasem jest też problem z dialogami dodanymi kiedy stoi się w większej odległości od npca to wiadomo w dodanym dialogu nie ma strony audio a tekst po prostu się nie pojawia, co najwyżej to co mówi bezimienny.
zziom244:
Siema wszystkim mam pytanie gram sobie juz drugi dzien i mam z 10 lvl i wszystko jest git na bledy nie narzekam :) jedyny problem jaki mam to to ze nie moge znalezc zadnego helmu, jakby ktos mogl mi opisac gdzie znajduja sie helmy ktore dosc latwo zdobyc to bede wdzieczny :)
kozin:
Jeden hełm jest na wyspie gdzie jest Uriziel, jest też korona(?) w świątyni pradawnych.
Ja osobiscie innych nieznalazłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej