Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (43/138) > >>

Arthas:
Niestety, w Mrocznych Tajemnicach nie można zostać Guru. Przynajmniej z tego, co wiem. Autorzy moda mieli w planach takie rozwiązanie, jednak przed wydaniem modyfikacji zrezygnowali z tego pomysłu.

albin:
A jeżeli zostane strażnikiem w obiozie przed kolpalnią to dostanę zbroje strażnika której nie można było dostać w G1????

Arthas:

--- Cytuj ---A jeżeli zostane strażnikiem w obiozie przed kolpalnią to dostanę zbroje strażnika której nie można było dostać w G1????
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że chodzi ci o Ciężki Pancerz Straży. Owszem, będzie taka możliwość, lecz musisz wpierw na niego zasłużyć...

kozin:
Ja mam taki problem: Oddałem Saturasowi almanach ale ten zleca mi zadanie znalezienia brakujących kartek, mam isc do Maga w Obozie przed kopalnią- ten z kolei mowi mi ze mam isc do jakiejs jaskini.   Mój problem jest taki ze niewiem o jaką jaskinie chodzi. Myslałem ze moze to ta ktore prowadzi do Pradawnych ale nic tam nieznalazłem.   Wie ktoś może co mam zrobić?

Pozdro.

canis:
zejdz do tego rowy w tej jaskini i weź popękany kamień z truchła jakiegoś szkieletu. oto chodzi temu magowi ognia koło katapulty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej