Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Arthas:
Niestety, w Mrocznych Tajemnicach nie można zostać Guru. Przynajmniej z tego, co wiem. Autorzy moda mieli w planach takie rozwiązanie, jednak przed wydaniem modyfikacji zrezygnowali z tego pomysłu.
albin:
A jeżeli zostane strażnikiem w obiozie przed kolpalnią to dostanę zbroje strażnika której nie można było dostać w G1????
Arthas:
--- Cytuj ---A jeżeli zostane strażnikiem w obiozie przed kolpalnią to dostanę zbroje strażnika której nie można było dostać w G1????
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że chodzi ci o Ciężki Pancerz Straży. Owszem, będzie taka możliwość, lecz musisz wpierw na niego zasłużyć...
kozin:
Ja mam taki problem: Oddałem Saturasowi almanach ale ten zleca mi zadanie znalezienia brakujących kartek, mam isc do Maga w Obozie przed kopalnią- ten z kolei mowi mi ze mam isc do jakiejs jaskini. Mój problem jest taki ze niewiem o jaką jaskinie chodzi. Myslałem ze moze to ta ktore prowadzi do Pradawnych ale nic tam nieznalazłem. Wie ktoś może co mam zrobić?
Pozdro.
canis:
zejdz do tego rowy w tej jaskini i weź popękany kamień z truchła jakiegoś szkieletu. oto chodzi temu magowi ognia koło katapulty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej