Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (30/32) > >>

None:
Miałem okazję zagrać w tego moda i powiem że bardzo mi się spodobał. Nowa grafika to plus tej modyfikacji, dodatkowo powstały nowe obozy jak i zadania które są dosyć ciekawe. Niestety Mroczne Tajemnice ma sporo bugów ale niedawno została wydana wersja 2.1 która naprawia te błędy. Niestety nie miałem okazji zagrać w najnowszą wersję MT wraz z dubbingiem. Modyfikacja na pierwszy rzut oka wydaje być się dosyć ciekawa choćby pod względem fabuły, ba! Fabuła jest wprost świetna, tak to ujmę, najbardziej to spodobał mi się obóz Przemytników oraz Strażników starej kopalni. Miałem jedynie okazję posłuchać próbki dubbingu, przyznam że dubbing wyszedł całkiem nieźle. To chyba wszystko co mam do powiedzenia odnośnie tej modyfikacji.

Angelius:
Mod jest świetny i chyba najleprzy do G1 . Poziomki dodały mnóstwo qestów i itemów . Oprucz MT polecam także mod Dicciuric

Werewolf16:
@UP

Zacznij korzystać z Mozzili albo z Google Chrome, może pomoże ci w ortografii, bo twój post rani w oczy.

Do tematu: jak wszyscy wiedzą wyszła wersja 2.0 moda. Mod jest wykonany z pasją i weną twórczą. Szczególnie podobają mi się skrypty losowości, np. walka na arenie albo listy od myśliwego.

Diegos6:
Witam;]
Mam takie pytanko... ÂŚciągnąłem G1;MT v1.01 później v2.01 i czy teraz musze jeszcze sciągac v1.03???? :huh:

Isentor:
To nie lepiej ściągnąć ci od razu wersję 2.01?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej