Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom

<< < (7/13) > >>

Baś-ka:
Pewnie większość z was nabijała sztucznie poziomy i tłumaczenie "robiłem wszystkie questy itp" jest żałosne, bez nabijania sztucznie poziomów da radę dobić poziomy do góra 40-45 . Ja największy miałem 42 poziom więc to i tak dużo.

Feodaron94:
Hmmm...dawno nie grałem w Gothic 1 i nie jestem pewien do jakiego poziomu dobiłem. O ile się nie mylę chyba miałem tą ostatnią opcję czyli 41-50 lvl...

MrCzarnymen:
W normalnym gothicu miałem 46 level robiąc wszystkie zadania i zabijając wszystko co nie jest mi potrzebne do zakończenia gry. W MT miałem 72 ponieważ wiem że to absurdalnie zabrzmi ale spałem 65 dni specjalnie po to żeby się zespawnowało mnóstwo potworów i dzięki temu obóz strażników ze starego obozów miał mnóstwoooooo mięsa:D

BeoWolf:
Ja dałem na 30-41.
Dużo osób dało na 51-60.To jest nie możliwe ! Wykonując wszystkie Questy bez Expienia można dobic do lvl 37-40 i wątpie że ktoś nabija 20 lvl'i(chciałbym wspomniec że od lvl 30 żeby nabic lvl trzeba zabic 43 Trolli(sprawdzałem XD).

Dragas:
Mój lvl zawsze wachał się około 40 zwykle w przedziałach 36-40 to zależy czy wykonywałem wszystkie questy te poboczne też nie ale raczej 60 % pobocznych jest wykonanych,ale las w khorinis wyrżnięte jak dzisiejsze lasy i tak z zostawało mi z 20 pkt nauki po 2 lvl'e nabijałem zawsze w świątyni śniącego i nie chciało mi się wracać by się nauczyć gdyż i tak to koniec gry.Zagłosowałem na 31-40.

Pozdrawiam Vitir

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej