Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

<< < (14/16) > >>

Tensho:
Zawsze gdy walczę w ruinach na pustyni zawsze znajdzie się jakiś pełzacz, zombie, szkielet, zębacz który przejdzie przez ścianę lub wejdzie pod ziemie i będzie mnie stamtąd atakować a ja nie koge nic zrobić(to dopiero jest nie fair).

Sirius:
Oprócz tego, że w Faring Trolle zwariowały, i zrobiły mini szturm aż do areny i uniemożliwiły mi wykonanie zadań to nie miałem żadnych dziwnych zdarzeń... to jedno mi wystarczyło :D

Oktawian August:
Ja miałem taki bug w Varancie że jak eskortowałem Yasmin do Gonzalesa to ona weszła w skałę i już stamtąd nie wyszła ,wczytałem save i próbowałem jeszcze raz i udało mi się zrobić te zadanie.Miałem jeden raz z tym problem.

dafort:
Jak jest misja z Merdarionem, gdzie trzeba za nim isc, a on za kazdym razem sobie normalnie legalnie wchodzil w sciane i kuper ;/ To samo jak zaatakowalem buntownikow w Nemora i tez wszyscy sobie weszli w sciane... Raz zaatakowalem Montere, nie chcialo mi sie walczyc to zrobilem teleport do krola. Troche polazilem po okolicy nagle slysze walke i krzyki, a tam ci orkowie z montery walcza z buntownikami <lol>

irask2:
Szkoda, że większość "ciekawych" zdarzeń w grze wynika z bugów, a nie zamiarów, czy też swoistego puszczania oczka do graczy przez twórców.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej