Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dyskusje Teologiczne
Dragosani:
--- Cytuj ---O religii się nie dyskutuje. To po pierwsze.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego nie? Podaj jeden poważny powód.
--- Cytuj ---Jeżeli nie możesz udowodnić tego, że Bóg nie istnieje (i raczej nie będziesz móc, ale co tam będę się przejmował masturbującymi się debilnymi ateistami) to nie próbuj.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie ty nie próbuj udowodnić istnienia Boga.
--- Cytuj ---w tym pamięć o świętej pamięciu Karolu Wojtyle, Janie Pawle II, wielkim Polaku.
--- Koniec cytatu ---
Mi już się chce rzygać, gdy słyszę o tym "wielkim Polaku". No dobra, zrobił wiele stosunkowo dobrych rzeczy, ale co z tego? Już nie żyje, więc może by w końcu przestać go wychwalać? Możesz to uznać za obrazę jego pamięci, jeśli chcesz :P
--- Cytuj ---Bo chce mi się powiedzieć jedno, gdy czytam posty ateistów, którzy próbują w nich udowodnić, że Bóg nie istnieje. Mianowicie: "ÂŻal mi was".
--- Koniec cytatu ---
A co powiesz o mnie? Jak każdy na forum wie jestem satanistą.
Serail:
--- Cytuj ---Mi już się chce rzygać, gdy słyszę o tym
--- Koniec cytatu ---
Z kolei mi się chce srać jak o nim słyszę. ;] Ciągle tylko Karol Wojtyła to, Karol Wojtyła tamto, ludzie on przecież nie żyje i patrząc obiektywnym okiem istnieje wielu ludzi, którzy mają o wiele większe zasługi dla Polski i świata.
--- Cytuj ---A co powiesz o mnie? Jak każdy na forum wie jestem satanistą.
--- Koniec cytatu ---
Powiem, że jesteś ZuY!!!
--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Och, Dragosrani, nie wiesz czemu? Bo ksiądz proboszcz mówił, że tak jak pisze w bibli tak jest i się z tym spierać nie można, a jak ktoś ma odmienne zdanie na ten temat, to pójdzie do piekła.
--- Cytuj ---Chodzi mi tu głównie o post MooN'a który jak by nie patrzeć, popełnił grzech!
--- Koniec cytatu ---
A wiesz co się dzieje, gdy popełni się grzech? Idzie się do piekła, czyli tam gdzie urzęduje Dragosani wraz z IsentoRem. Buahahaha
--- Cytuj ---Aha, czyli posiadanie własnego zdania jest czymś gorszym. Pierdolisz o tolerancji, a sam najeżdżasz na ateistów, obrażając ich. Wpychasz wszystkich do jednego worka, pokrzywdzeni katolicy i źli ateiści, którzy to wszyscy są źli, niekulturalni i atakują wierzących.
--- Koniec cytatu ---
A pamiętasz, że to samo było w temacie o satanizmie? Dobry kler wraz z wierzącymi i źli sataniści i niewierzący.
--- Cytuj ---Przez większość stron można przeczytać jak IsentoR (nawet administrator serwisu tak spamuje) z poplecznikami atakuje Arkhana i kilku wierzących.
--- Koniec cytatu ---
Isek i jego poplecznicy nie biorą religii śmiertelnie powaznie, lecz dopuszczają do tego tematu trochę żartów...
--- Cytuj ---Tak poza tym, to proponuję zamknąć ten temat
--- Koniec cytatu ---
Tak, tylko dlatego, że ktoś źle wypowiedział się o Kościele.
--- Cytuj ---ale okaż choć trochę szacuknu dla religii
--- Koniec cytatu ---
A ty złotko, okaż trochę szacunku dla filozofii życia jaką jest ateizm/deizm/satanizm.
Swoją drogą, nie wiedziałem, że Grisek taki pobożny jest. ;]
Gyngysz:
--- Cytuj ---Rany... Kolejny pop*****lec. O religii się nie dyskutuje.
--- Koniec cytatu ---
No patrzcie państwo, taki gorliwy katolik, a obraża bliźniego. A zresztą gdzie tam ja bliźni jestem, ja to jestem zajebany ateista, a taki to prawa do życia nie ma!
A co do drugiego zdania - demokracja, panie, demokracja. Będziem dyskutować o czym się nam podoba.
--- Cytuj ---Ateiści to po prostu gówna***ia, która chce pokazać swoją "niezależność" i "wspaniałość" razem z brakiem jakiejkolwiek inteligencji. Bo chce mi się powiedzieć jedno, gdy czytam posty ateistów, którzy próbują w nich udowodnić, że Bóg nie istnieje. Mianowicie: "ÂŻal mi was".
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, to chyba ty cierpisz na brak inteligencji. My (ateiści, sataniści i inni tacy) zastanawiamy się nad sensem życia, rozmyślamy, czerpiemy swoje informacje z NAUKI, a nie tak jak wy - ksiądz powie, że bóg stworzył świat i nic wam więcej nie potrzeba, idziecie głosić swoje brednie, a jak ktoś się z tym nie zgodzi zasługuje na śmierć. Tia...
--- Cytuj ---Ponadto obrażasz wielu wierzących, w tym pamięć o świętej pamięciu Karolu Wojtyle, Janie Pawle II, wielkim Polaku.
--- Koniec cytatu ---
ÂŻe co proszę? O Janie Pawle II nic nie wspomniałem w moim poście. W sumie do niego nic nie mam - nie wątpię, że był dobrym i wielkim człowiekiem.
--- Cytuj ---Tak poza tym, to proponuję zamknąć ten temat. Przez większość stron można przeczytać jak IsentoR (nawet administrator serwisu tak spamuje) z poplecznikami atakuje Arkhana i kilku wierzących.
--- Koniec cytatu ---
Tak, oczywiście, zamknąć temat. Dlatego, że są ludzie o odmiennym zdaniu od twojego. A to już skandal na skalę światową!
Widać, jak katolicy są tolerancyjni. Ja wbrew mojemu ,,ostremu" tonowi poprzedniej wypowiedzi NIE MAM NIC do katolików (chyba, że do takich fanatyków jak Moon, którzy mnie tu chamsko wyklinają).
Ot, niech sobie żyją, niech robią co chcą - a że ja nie wyznaję ich wiary i mam prawo ją lekko skrytykować, to jeszcze nic nie znaczy. I co? Ateiści to satanistyczni mordercy, ktozjady, dziewicogwałty? Jak widać - nie. Ja nie wyzywam katolików od po****. Tak cię, Moonie, w kościele nauczyli? Nie tolerować ateistów i ich wyzywać? Nie sądzę.
Serail:
--- Cytuj ---No patrzcie państwo, taki gorliwy katolik, a obraża bliźniego. A zresztą gdzie tam ja bliźni jestem, ja to jestem zajebany ateista, a taki to prawa do życia nie ma!
--- Koniec cytatu ---
Ale Bozia wybaczy grzech, jeśli został popełniony w obronie wiary katolickiej!!! Giń ty niewierny. ;/
--- Cytuj ---A co do drugiego zdania - demokracja, panie, demokracja. Będziem dyskutować o czym się nam podoba.
--- Koniec cytatu ---
ÂŻeby tylko Kozłow nie zobaczył tego obrzydliwego słowa, bo będzie niedobrze.
--- Cytuj ---ksiądz powie, że bóg stworzył świat i nic wam więcej nie potrzeba, idziecie głosić swoje brednie, a jak ktoś się z tym nie zgodzi zasługuje na śmierć. Tia...
--- Koniec cytatu ---
Szczególnie polecam artykuło nauczaniu religii w szkołach w zeszłotygodniowej "Polityce", tam wszystko jest pięknie wypisane i jeśli wierzyć statystykom, to takich młodych fantatyków jest coraz to mniej. Jest nadzieja.
--- Cytuj ---Ot, niech sobie żyją, niech robią co chcą - a że ja nie wyznaję ich wiary i mam prawo ją lekko skrytykować, to jeszcze nic nie znaczy. I co? Ateiści to satanistyczni mordercy, ktozjady, dziewicogwałty? Jak widać - nie. Ja nie wyzywam katolików od po****. Tak cię, Moonie, w kościele nauczyli? Nie tolerować ateistów i ich wyzywać? Nie sądzę.
--- Koniec cytatu ---
A wiesz, że mówisz prawdę. Wielokrotnie słyszałem od znajomych jak to proboszcz mówił, że sataniści zabijają koty, niszczą nagrobki, itd. Mówi, że sataniści to przestępcy i trzeba na nich uważać oraz uciekać jak najszybciej gdy się na nich natknie, bo sprowadzają oni na nas grzech i opętanie... (Autentyczny tekst z jednej z mszy w jednym z Starogardzkich kościołów )
Tiw:
--- Cytuj ---A co powiesz o mnie? Jak każdy na forum wie jestem satanistą.
--- Koniec cytatu ---
Spłoniesz na stosie pomiocie szatański!
--- Cytuj ---Z kolei mi się chce srać jak o nim słyszę. ;] Ciągle tylko Karol Wojtyła to, Karol Wojtyła tamto, ludzie on przecież nie żyje i patrząc obiektywnym okiem istnieje wielu ludzi, którzy mają o wiele większe zasługi dla Polski i świata.
--- Koniec cytatu ---
Owszem istnieje, równierz mi szczać się chce jak słysze, że nowy film o Janie Pawle II wychodzi. Jest to przegięcie, gdzie nie spojrzeć tam wciskają papieża. Owszem był to człowiek, który zrobił wiele dobrego, jednak ten "boom" na jego osobe, co chwila słyszy się to "Wielki Polak", "Wojtyła to, Wojtyła tamto", "postawmy pomnik", że naprawde chce się rzygać z całym szcunkiem dla tej osoby (ale to brzmi xP).
--- Koniec cytatu ---
Piersze słysza.
--- Cytuj ---Rany... Kolejny pop*****lec.
--- Koniec cytatu ---
Grzesznik!
--- Cytuj ---Mówi, że sataniści to przestępcy i trzeba na nich uważać oraz uciekać jak najszybciej gdy się na nich natknie, bo sprowadzają oni na nas grzech i opętanie...
--- Koniec cytatu ---
Chyba chodziło mu o jakieś skrajne sekty, które są często, błednie, utożsamiane z satanistami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej