Autor Wątek: Najlepsza zbroja dla strażnika w SO  (Przeczytany 2296 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pawelck91

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
Najlepsza zbroja dla strażnika w SO
« dnia: 01 Marzec 2007, 11:15:32 »
Siemka! Od zawsze gdy grałem w G1 nurtował mnie problem. Otóż wybierając grę w Starym Obozie zawsze chciałem mieć Ciężką zbroję strażnika ale nigdyjej niemoglem dostać  . Byłem już chyba w V rozdziale gry ai tak kowal Stano mi odmawiał. No i niewiem dlaczego ... Miałem statsy prawie wszystkie na maxa poslugiwanie sie bronia jedno- i dwu- ręczna kuszę i łuk na I poziomie. Siły miałem ok. 80 zrecznosci 50. Nigdyniemoglem jej zdobycmoze wy mi doradzicie czy ja mozna miec i czy w ogóle można ja dostać  Pozdrawiam

pawelck91  

Offline DODO

• Myśliwy
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marzec 2007, 15:07:58 »
Niestety nie można dostać tej zbroi. Jedynym sposobem na korzystanie z tej zbroi jest użycie kodów. Jednakże odradzam korzystanie z cheatów, ponieważ psuje to całą radość z gry.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marzec 2007, 15:07:58 »

Offline MAG 0GNIA

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Marzec 2007, 15:16:20 »
Tez uwazam z cheaty odbieraja radosc z gry ale w tym przypadku mozna sie nimi posluzyc.
Nie jestem pewien ale ktos mi muwil ze mozna miec ta zbroja baz cheatow jesli ma sie chyba z 50 lvl
chociaz niejestem tego pewien.

Offline Arthas

• Magnat
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Marzec 2007, 15:32:27 »
To przecież niemożliwe. Twórcy podczas produkcji Gothic I byli przez cały czas pospieszani i zapewne dlatego nie możemy zobaczyć naszego Bezimiennego bohatera w tejże zbroi, wielka szkoda, bo pancerz naprawdę jest tego wart. Jedyne wspomniane wcześniej wyjście to kody...

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #3 dnia: 01 Marzec 2007, 15:32:27 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything