Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gdzie znajdę najlepszą broń?

<< < (2/4) > >>

Ponurak:
Najlepsza broń to Ogrowy morgen cośtam. Najleprzym łukiem jest Demoniczny łuk. A najlepsza kusza to Krash Morrak czy coś w tym stylu. Te bronie są głupie bo Jakiś tam ogr sobie ma super najlepszą broń. Nie to nie to.

Xoulus:
Najlepszą bronią dwuręczną jest Ogrowy Morgenstern. Najlepszył łukiem jest Demoniczny łuk ponieważ te obydwie bronie zadają najwięcej obrażeń i mam pytanie gdzie można znaleść te dwie bronie niezużyte oczywiście.

Żadnych objaśnień, dlaczego akurat te są najlepsze. Upomnienie słowne. - [Boba Fett]

Jeżeli masz zamiar zdobyć Gniew Innosa odwiedź temat ze skrzyniami inaczej nie zdobędziesz tej broni.

czarny mag:
Broń dwuręczna najlepsza to chyba Orgowy Mongester ( najwięcej obrażeń ) a łuk to Demoniczny , Kuszą jest Krash Morra .
Niestety nie wiem gdzie można znależdz te bronie . Męczy mnie jeszcze jedno gdzie moge znaleźdz bądz zdobyć Gniew Innosa oręrz dwuręczny .
Proszę o szczegółowe informacje .

Anmarius:
Moim zdaniem, najlepszym mieczem jest miecz ognisty lub lodowy. Fajny wygląd, dużo dmg, mało kosztuje. A łuk, to chyba najlepszy jest Kawaleryjski, czy wojenny. Nie jestem pewien, ale coś z tych dwóch rodzai. Pozdrawiam...

Rakbar Nasard:
Dla mnie jednym z lepszych broni jest Moc Przodków ponieważ lubie dwóręczne bronie a do tego ta ma duże obrażenia. Co do łuku hmmm....tak mam jest nim Cicha śmierć bardzo ładnie zrobiony łuk i do tego ma duże obrażenia oraz jest cenny a najgorsze jest w nim to że jest rzadko spotykany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej