Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gdzie znajdę najlepszą broń?

<< < (3/4) > >>

assassineK:
Najlepszą bronią 2-ręczną jest według mnie Moc Przodków lub Gniew Innosa choć Gniew Innosa jest lepszy ;p, a najlepszym łukiem jest luk demoniczny który wcale niejest tak samo dobry jak Krash Morra!!
Krash Morra jest prawie 2 razy mocniejsza,a łuk to może tylko w zwierzynę jak mamy wyszkoloną pewną umietność

Leonidas:
Najlepszy jest Gniew Innosa !
można go znaleźć w 40skrzyni .. Niestety nie znam jej położenie :( . Najleprzy łuk tez jest w skrzyni tyko nie wiem w której i nie wiem gdzie ! :(

Kirgo32:

gdzie można znależci królewski miecz i królewską tarcze ??? i Lodowy miecz wspomniany wyżej. (takie coś wogóle jest? )

Lodowy miecz istnieje.Można go znależć w małych ruinach w Varancie, blisko Ishtar.Jest w nich dużo ogrów i skrzynia, w której jest ta właśnie broń.Choć wcale Ci jej nie polecam, ponieważ zadaje mało obrażeń( nie pamiętam ile) i głupio wygląda, bo jak zwykły miecz tylko ma białą poświate.

Czaker666:
ÂŻeś napisał omg każdy głupi wie że ma to rhobar ale miecz on ma zużyty i w pupe se go można włożyć my poszukujemy miecza królewskiego nowego 160 obr. a nie 85 -.-

Garon:
Większość osób się ciągle powtarza, że ogrowy i demoniczny, ehh ludzie,
Rzeczywiście teoretycznie najlepszy jest Ogrowy Morenstern, ale znajdziesz taki tylko zużyty, najlepsza niezużyta broń jaką możesz znaleźć jest to orkowa broń, duże ilości polecą Ci w nordmarze, jeśli chcesz łatwo ją zdobyć idź do Silden, tam w chacie jednego z rybaków wisi "Halabarda Irmaka" jest z nią związany quest, ale nie musisz go odrazu robić, ma ona 200 obrażeń + 10 z ostrzeniem, Gniew Innosa nie jest najlepszą bronią w dodatku badziewnie wygląda, ma chyba 160 ataku. ÂŁuk podali wyżej- demoniczny w skrzyni, blisko końca, więc zanim zdobędzieszto ohoho, ja go zdobyłem dopiero pod koniec gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej