Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Bagiene Ziolo

<< < (2/2)

Isentor:

--- Cytat: Ekskelion ---A jak nie mam wczesniejszego save t o co mam zrobic.

--- Koniec cytatu ---

Napisałem przecież idź do Ignaza kup od niego zwój otchłani jeśli nie ma tych zwojów to powiedz mu że wykonasz dla niego eksperyment i da ci jednego. Idź z tym zwojem do Borki i użyj go na nim. Powinien wszystko zapomnieć. Teraz przed rozmową zapisz sobie grę by w razie czego nie kombinować po raz kolejny.

Ekskelion:
Powiem jedno zadanie popsute muwi mi cos w stylu. Wejdz tam nadja na ciebie czeka. ta krolowa jest rospalona.  teraz jurz nawet zapomnienie nie pomize. Czy teraz musze od poczadku przehodzic czy moge grac dalej. Prosze o szybka pomoc.

Isentor:

--- Cytat: Ekskelion ---Powiem jedno zadanie popsute muwi mi cos w stylu. Wejdz tam nadja na ciebie czeka. ta krolowa jest rospalona.  teraz jurz nawet zapomnienie nie pomize. Czy teraz musze od poczadku przehodzic czy moge grac dalej. Prosze o szybka pomoc.

--- Koniec cytatu ---

Może wykonaj to jeszcze raz wypytaj Nadię ponownie i idź z tym do Borki ale to pewnie i tak nie zadziała. Bez tego zadania da się żyć poproś o następne lub udaj się do górniczej doliny.

Ekskelion:
Dziekuje wszystkim za pomoc.

My również dziękujemy, niemniej jednak na przyszłość staraj się dbać o estetyke swoich postów - tH.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej