Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Bagiene Ziolo
Isentor:
--- Cytat: Ekskelion ---A jak nie mam wczesniejszego save t o co mam zrobic.
--- Koniec cytatu ---
Napisałem przecież idź do Ignaza kup od niego zwój otchłani jeśli nie ma tych zwojów to powiedz mu że wykonasz dla niego eksperyment i da ci jednego. Idź z tym zwojem do Borki i użyj go na nim. Powinien wszystko zapomnieć. Teraz przed rozmową zapisz sobie grę by w razie czego nie kombinować po raz kolejny.
Ekskelion:
Powiem jedno zadanie popsute muwi mi cos w stylu. Wejdz tam nadja na ciebie czeka. ta krolowa jest rospalona. teraz jurz nawet zapomnienie nie pomize. Czy teraz musze od poczadku przehodzic czy moge grac dalej. Prosze o szybka pomoc.
Isentor:
--- Cytat: Ekskelion ---Powiem jedno zadanie popsute muwi mi cos w stylu. Wejdz tam nadja na ciebie czeka. ta krolowa jest rospalona. teraz jurz nawet zapomnienie nie pomize. Czy teraz musze od poczadku przehodzic czy moge grac dalej. Prosze o szybka pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Może wykonaj to jeszcze raz wypytaj Nadię ponownie i idź z tym do Borki ale to pewnie i tak nie zadziała. Bez tego zadania da się żyć poproś o następne lub udaj się do górniczej doliny.
Ekskelion:
Dziekuje wszystkim za pomoc.
My również dziękujemy, niemniej jednak na przyszłość staraj się dbać o estetyke swoich postów - tH.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej