Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Bagiene Ziolo
Ekskelion:
Od kogo moge kupic bagiene ziolo. Paczke z bagienym ziolem znalazlem terasz musze od kogos kupic bagienne ziolo. Andre kazal mi odszukac kolesia ktury sprzedaje bagiene ziolo i kupic od niego kilka. Prosze o pomoc nie wiem ukogo i jak kupic te bagiene ziolo prosze o pomoc.
Arkhan:
Tak na marginesie - Bagiennego Ziela
Sciagnij pancerz Strazy i udaj sie do portu, a dokladniej do burdelu. U wlasciciela burdelu zamow dziewczyne.
Udaj sie z panna na gore i porozmawiaj o zielu. Ona zazada 50 szt zlota, daj jej, i ci powie ze Borka cos wie. [Borka to koles ktory stoi przed burdelem]. Jak chcesz to wykorzystaj dziewczyne, a nastepnie idz do Borki.
Pogadaj z Borka, ale w sposob ze interesuje cie ziele, a jak Borka zapyta skad o wszystkim wiesz, odpowiedz "niewazne. to co? jestes zainteresowany?" Nie wybieraj ze Nadia ci powiedziala. Dajesz Borce 50 szt zlota a on daje ci ziele. Idziesz do Andre i misja wykonana
Z wyrazami szacunku...
Ekskelion:
Dziekuje lecz mam drugi problem. Wczysniej z Borkiem rozmawialem o zielu baginym i teraz nie chce o nim rozmawiac. Co mam zrobic. I moge teraz dostac kolejne zadanie od Andre. Prosze o pomoc
Isentor:
--- Cytat: Ekskelion ---Dziekuje lecz mam drugi problem. Wczysniej z Borkiem rozmawialem o zielu baginym i teraz nie chce o nim rozmawiac. Co mam zrobic. I moge teraz dostac kolejne zadanie od Andre. Prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Rzuć na niego czar otchłani (zapomnienia)...zwoje znajdziesz u Ignaz'a. Jeśli to nie pomoże to już nic nie pomoże...ewentualnie wczytanie wcześniejszego save.
Ekskelion:
A jak nie mam wczesniejszego save t o co mam zrobic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej