Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Postacie w g3

<< < (2/3) > >>

Esmeralda:
Od Gothica 1 uwielbiam Gorna. Jest silny, twardy, wielki, przyjazny, pomocny, ma fajne poczucie humoru no i tak jak ja co chwile pakuje się w kłopoty :D A nasz bohater go ratuje :P Myślę też, że jest godny 100% zaufania. Raczej nigdy nie zawiódł Beziego?

SzlugA:
Moim zdecydowanym faworytem jeśli chodzi o postać z całej sagi gier Gothic jest Xardas. Ponieważ nigdy nie wiadomo jak postąpi, zrezygnował z uczestnictwa w "kościele" Innosa na rzecz Beliara oraz jakby nie było cały wątek w grze kręci się wokół niego. Pomagał on również naszemu Bezimiennemu. Fakt, że widział w tym swoją korzyść, ale każdy z nas (ludzi) jest w głębi swojego Ego egoistą.

MooN:
Moimi ulubionymi bohaterami są przyjaciele (Gorn,Diego,Lester,Lares,Milten.Bezi) i Xardas.Ich lubię dlatego, że stanowią zgraną i niepokonaną paczkę, która trzyma się razem od koloni.Diego - przebiegły złodziej,Gorn - silny niczym Tur, Milten - mądry i stanowczy,Lester - znawca ziół, Lares - szczwany lis i Bezi - "ratownik" Myrthany. Natomiast Xardas jest tajemniczą, mądrą, przebiegłą i potężną postacią. Dokonał wielkiego cudu, przechytrzył Beliara i odebrał mu cząstkę mocy.
Pozdro

Kirgo32:
Moja ulubiona postacia w Gothicu jest Diego.To nasz stary dobry kompan,który pomaga nam w trudnych sytuacjach. Pozatym jest swietnym mysliwym i mistrzem zlodziejstwa.Jego ulubiona rzecza sa pieniadze i zawsze jest dla nas zyczliwy.Wlasnie dlatego go lubie.

PS:Przepraszam za bledy.Mam popsuta klawiature!  

Lees:
Moją ulubioną postacią jest oczywiście Lee.Jest uczciwy,honorowy i dobrze walczy.Wcale mu się nie dziwie że chce zabic króla.Jest starym przyjacielem i pomaga Bezimiennemu.Ludzie jak ludzie starzeją się.Według mnie najlepiej wyglądał w gothicu 2.

100 post

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej