Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Postacie w g3

(1/3) > >>

Ziemuś:
Ja uważam za ulubioną postać druida, ponieważ może się zmieniać w zwierzątka    Moze tez oswajac je    i brac do pomocy :D  A poza tym nosi fajna szate i jest przyjacielem zwierzat i przyrody ;)

Ty chyba nie rozumiesz pojęcia postać. W swojej wypowiedzi ująłeś całą grupę a nie pojedynczą postać. Jeśli miałbym tłumaczyć to dam to na przykładzie:

postać - osoba

DODO

dragonsblack:
Ja najbardziej lubię Xardasa.
Został on nekromantą a to moja ulubiona gildia.
Jest tajemniczy i nigdy nie wiadomo jak postąpi.
Po wchlonięciu mocy smoka ożywieńca został wybrańcem Beliara.

Radzę się bardziej wysilić przy następnych wypowiedziach. [Arthas]

Kor:
Jako że to mój pierwszy post chciałbym się przywitać : Witajcie!!  
 Moją ulubioną postacią jest Diego ponieważ to przyjaciel bohatera od Gothic1 ,mam również sentyment to Miltena (sam nie wiem czemu ?! ale lubię go).

Kozłow:
Moją  ulubioną postacią jest Xardas, zawsze ma ambitne plany... Daje fajne questy. Poza tym podoba mi się aura niewiedzy która panuje wokół niego, Niby nekromanta, ale każe nam pokonac smoki, niby jest trochę za Innosem, ale każe nam wygnać go ze świata ludzi raz na zawsze. Drugą postacią, która bardzo mi się podoba jest Lee. Jego postawa, historia, życie, chęć zemsty, bardzo to wszystko współgra ze sobą i pasuje nawet do jego twarzy- zmęczonej życiem, ale nadal silnej  i łaknącej zemsty...

Anmarius:
Witam, to mój pierwszy post. Otóż moją ulubioną postacią, jest Gorn. Pomagał on nam w wielu trudnych sprawach, np. jak szukaliśmy kamieni ogniskujących, to go spotkaliśmy i nam pomagał. Ma bardzo przyjemny i twardy charakter, łatwo się nie poddaje, jest silny, przyjacielski. Takie postacie lubię. Poza tym jest też wojownikiem, moim zdaniem najtwardszym i najlepiej wyszkolonym wojownikiem w całej Myrthanie. Jest przyjacielem Lee, którego też bardzo lubię, najemnikiem, którym najlepiej mi się gra. Ogólnie Gorn jest najlepszy! Pozdrawiam... Travis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej