Strefa pomocy > Gothic
cienie
Darkon:
Kolega najwyrazniej nie wykonał testu zaufania polegającego na odebraniu listu z kopalni Starego Obozu od Jana i przyniesieniu go do Diega - to zadanie dostajesz od Diega, jak dluzej porozmawiasz, albo jak bedziesz mial 5lvl (to jest wymagane wszedzie). Ale ty nawet nie powiedziales czy masz 5 lvl i czy wykonales to zadanie! Co z tego ze Thorus cie wpuszcza do zamku! Mowimy ci o tych dwoch aspektach a ty o Thorusie nawijasz. Zrob co mowilismy, jak nie masz 5 lvl, to pozabijaj jakies scierwojady, porob questy itd. itd., a test zaufania jest prosciutki z tego co pamietam;p Gadalo sie z Janem, zabijalo sie pare pelzaczy, bralo kolko, dawalo do Jana, a on ci dawal list.
Dydu:
No niema wyboru musisz mieć 5 poziom. Test jest prosty. Wykonaj go i idz do Diega i daj mu listę z potrzebnymi zapasami. Po tym powiedz Thorusowi, że przesedłeś test zaufania, a on cię wpuści. Tylko kiedy staniesz przed Gomezem nie okłam go i nie mów, że możesz zademonstrować mu swoją siłę.
Lenosis:
--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
a test zaufania jest prosciutki z tego co pamietam;p Gadalo sie z Janem, zabijalo sie pare pelzaczy, bralo kolko, dawalo do Jana, a on ci dawal list.
--- Cytuj ---
Z tymi pełzaczami to pełzaczami i kołem zębatym to dopiero w drugim rozdziale, ale każdemu zdarzają się pomyłki .
A teraz dokładnie opisze jak należy wykonać test zaufania: Gadamy z Diegiem jakiś czas i w końcu pojawia się opcja:"na czym polega mój test zaufania", potem jeszcze jeden dialog KONIECZNIE trzeba przeprowadzić a mienowicie:"skoro ta lista jest taka ważna z kąd pewność że Jan wyda ją komuś takiemu jak Ja". Potem idziemy do kopalni i mówimu Janowi że przysłał nas Diego, on nam daje liste, mu zanosimy ją Diegowi i test zaufania wykonany. I oczywiscie trzeba mieć 5 lvl.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
Idź do wersji pełnej