Strefa pomocy > Gothic

cienie

(1/2) > >>

rysmen:
mam do Was pytanie: postanowiłem sie przyłaczyc do starego obozu w Gothic I i wykonałem wszystkie zadania według sloucji, ale jak pytam sie diega jak tam z moja opinia to wyskakuje mi: "wymagany poziom 5", ale diego mowi ze przekonałem wystarczajeca ilość osób waznych. Wiec ide do Thorusa aby wpuscil mnie do zamku ale w dialogu nie ma takiej opcji! Co Mam robić pomozcie!!!!

Arkhan:

--- Cytuj ---"wymagany poziom 5",
--- Koniec cytatu ---

Skoro pisze tak jak wyżej w cytacie, to chyba raczej należy się do tego zastosować? Co z tego że mówi że przekonałeś większość jak musisz mieć odpowiedni poziom postaci żeby dołączyć do jakiejkolwiek organizacji w Gothic 1. Zdobądź 5 poziom i udaj się do Thorusa z prośbą o dopuszczenie przed oblicze Gomeza.

Daedagor:
Za zrobiles zadanie z Listą od Iana od Diega? Bo jak nie to te zadanie tez musisz zrobic. No i musisz miec 5 lv.

Pozdro

rysmen:
ale ja wykonałem wszystkie zadanie a jak pojde do thorusa to nawet w dialogu z nim nie ma opcji zeby wejsc do zamku jest tylko zeby dac mu 1000 bryłek to mnie wpusci albo to z listem do arcymistrza magów

Lenosis:
Są dwie mozliwości tego że nie ma w dialogach z Thorusem tego żeby wpuścił cię do zamku:
- nie masz 5 lvl
-nie wyskonałeś testu zaufania.
A jeśli zrobiłeś wszystkie misje i to co wyżej wymieniłem to może spróbuj grę przeinstalować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej