Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Przesunięcie premiery?

<< < (2/3) > >>

Isentor:

--- Cytat: SylveR ---Ja podałem dla żartu ten skrucony regulamin. A ten artykół pisał BatGolden jest  to mój znajomy. Wątpię w to aby się pomylił prz czytaniu czegoś z Niemieckich stronek ponieważ był on w Nieczech 5 lat i zna nieźle język ale nie będę się z tobą kłucił ponieważ nie chce dostać warna  . Ale może ty masz razje a nie on. Nie wiem. Zobaczy się to we wrześniu  .

--- Koniec cytatu ---

Ja nie daje warny za kłutnie..LOL. Dobra widzę że muszę wysłać maila do Piranhi lub JoWood.

Insiderth:
A to fajnie  A po co tego e-maila będziesz wysyłał do nich jeśli wolno wiedzieć??

Isentor:

--- Cytat: SylveR ---A to fajnie  A po co tego e-maila będziesz wysyłał do nich jeśli wolno wiedzieć??

--- Koniec cytatu ---

Eh...zapytam czy ploty o opóźnionej premierze Gothic 3 są prawdziwe. Jeśli to prawda to redaktor z GW miał racje a jeśli nie to znaczy że znów piszą herezje.  

Insiderth:
AAAAA... To no dobra napisz. Mam nadzieje że te plotki ereszcie wyjaśnimy ale jeżeli to prwda że termin nie zostanie przesunięty będę mógł powiedzieć o tym kumplowi i on poprawi swój błąd.

tH.:

--- Cytat: SylveR ---Ja podałem dla żartu ten skrucony regulamin. A ten artykół pisał BatGolden jest to mój znajomy. Wątpię w to aby się pomylił prz czytaniu czegoś z Niemieckich stronek ponieważ był on w Nieczech 5 lat i zna nieźle język ale nie będę się z tobą kłucił ponieważ nie chce dostać warna ].gif . Ale może ty masz razje a nie on. Nie wiem. Zobaczy się to we wrześniu shifty.gif .

--- Koniec cytatu ---

Spokojnie, na naszym forum panuje wolność wypowiedzi a na wprowadzenie cenzury się nie zanosi.

Odnośnie rzekomego przesunięcia premiery - temat nie jest od tego, toteż posty odbiegające od głównego wątku wydzielam. Poza tym, po przeczytaniu informacji zawartych na 'Gothic World' udałem się na strony dystrybutorów, oficjalną stronę oraz kilka innych serwisów. O "przesunięciu premiery" poinformował jedynie 'GW', tak więc śmiem negować audentyczność owych informacji no chyba że autorzy strony posiadają monopol na wszystkie nowości ze świata gothic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej