Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Przesunięcie premiery?

(1/3) > >>

Insiderth:
No nie długo to będzie dopiero gdzieś październik/listopad ponieważ znowy została przeniesiona premiera. Ja w swojej załodze widzialbym z chęcią Gorna, Diego, Miltena, Lester, Laresa, Lee i Torlofa a także Beneta. Są to mi ulubieni wojownicy, mag i kowal. Zawsze ich lubiłem ponieważ Bezi musiał im pomagać a oni jemu także. Zawsze byli oni do niego przyjaźnie nastawieni. Co tu jeszcze napisać? Lee będzie na 99% w załodze beziego ponieważ już ktoś o tym wspomiał w poście wyżej ma on jakieś sprawy do załatwienia na kontynencie.

Isentor:

--- Cytat: SylveR ---No nie długo to będzie dopiero gdzieś październik/listopad ponieważ znowy została przeniesiona premiera.

--- Koniec cytatu ---

LOL dobre pewnie się naczytałeś newsów na GW...

Oficjalna premiera gry nie zosta?ł przeniesiona, a w listopadzie/październiku najprawdopodobniej ukarze się polska wersja językowa. Czyli tak jak zapowiadano to wcześniej.

Insiderth:
Tak to prawda wiem o tym z GW ale jak ty tak mówisz to pewnie jest prawda. Dlaczego tak sądze? Zaraz zobaczycie  .

SKRÓCONY REGULAMIN!!
1. Nie offtopować.
2. Nie spamować.
3. Nie przeklinać.
4. Używaj opcji szukaj.
5. Admin ma zawsze racje.
6. Jeśli nie ma racji patrz punkt wyżej.

Isentor:

--- Cytat: SylveR ---Tak to prawda wiem o tym z GW ale jak ty tak mówisz to pewnie jest prawda. Dlaczego tak sądze? Zaraz zobaczycie  .

SKRÓCONY REGULAMIN!!
1. Nie offtopować.
2. Nie spamować.
3. Nie przeklinać.
4. Używaj opcji szukaj.
5. Admin ma zawsze racje.
6. Jeśli nie ma racji patrz punkt wyżej.

--- Koniec cytatu ---

Nie o to chodzi, po prostu o takich rzeczach informuję na WoG.de i gothic3.com dodatkowo zauważyłbym o tym dyskusje na niemieckim forum world of gothic. Redaktor piszący tego newsa zapewne coś źle rozumiał czytając jakieś zagraniczne info lub po prostu ktos wprowadził go w błąd.

Insiderth:
Ja podałem dla żartu ten skrucony regulamin. A ten artykół pisał BatGolden jest  to mój znajomy. Wątpię w to aby się pomylił prz czytaniu czegoś z Niemieckich stronek ponieważ był on w Nieczech 5 lat i zna nieźle język ale nie będę się z tobą kłucił ponieważ nie chce dostać warna  . Ale może ty masz razje a nie on. Nie wiem. Zobaczy się to we wrześniu  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej