Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Taktyka w Warcrafcie III
Magoospl:
Mam tu strone z dobrymi replayami z których możesz sie nauczyć grać:
Pooglądaj sobie i zrób konto testowe na próbowanie różnych taktyk.
Takim sposobem z N00B'ka stałęm sie pro w wara ;).
ÂŚlimaczek:
--- Cytat: Arkhan ---Niestety ich strategie mało mi mówią a to z tego względu że mam polską wersję gry a oni posługują się nazwami które pochodzą z języka ang a mało tego są to skróty więc potencjalny newbie nie skapuje o co autorowi chodziło.
--- Koniec cytatu ---
To poszukaj gdzieś jakiegoś "warcraftowego słownika", zwykle na stronach/forach gdzieś powinien być.
--- Cytat: Arkhan ---Otóż ostatnio właśnie na youtube oglądałem replay pojedynku 1v1 i gościu tak szybko wszystko robił (budował etc) że aż w głowie mi się zakręciło :]
--- Koniec cytatu ---
Replaye się nie ogląda na youtubach tylko po prostu w grze. Możesz se w niej zrobić pauze albo spowolnić tempo, przez co możesz wszystkie czynności zapisywać powoli do zeszytu :]
slawex:
Taktykę to możesz sobie ściągnąć od jakiegoś gracza ale musisz jeszcze wyćwiczyć sobie rękę a tak wogle to grasz w regin of chaos czy frozen throne ? Jeśli we frozena to możemy kiedyś zagrać jeśli możesz hostować ja niestety nie mogę z powodu braku zewnętrznego ip
szacuneczek gracze w3 ;]
_Snopek_:
Skoro już siedzimy w temacie War Crafta III otóż mam Frozen Throna i jak wcześniej napisałem gram na batlle necie. Mam orginała i gram na nim już ponad rok. Tu rodzi się moje pytanie czy mogę w jakiś sposób zmienić imię gracza czyli nick ? albo stworzyć na moim cd-keyu nowe konto ?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej