Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kusza czy łuk?
Anmarius:
Moim zdaniem lepszy jest łuk. Otóż, możemy nim zabijać wszystko, tak jak kuszą, ale mamy do wybory myśliwy, myśliwy gruba zwierzyna, gdzie zadajemy dwa razy większe obrażenia stworzeniom. Mamy też zabójcę orków, co zdaje dwa razy więcej obrażeń orkom. Poza tym łukiem trzeba celować i ocenić odległość i zadecydować jak wysoko dać strzałę.
Pozdrawiam...
Rakbar Nasard:
Ja zainwestowałem punkty w kusze bo jest lepsza na poczatku jest troche słaba ale potem to maszynka do zabjania tak jest według mnie. Ale zależy co ty wolisz lubisz łuk to zainwesuj w niego punkty.
Azan:
Kusze zadają więcej obrażeń niż łuki, ale są wolne. Najmocniejsza kusza Krash Morra, czy jakoś tak zadaje
240 obrażeń. Najmocniejsze łuki niewiele mniej, lecz ze znacznie większą prędkością.
godek:
Według mnie oby dwie mają zalety i wady. Na początku na twoim miejscu używałbym Kuszy a tak po 30 lvl zaczołbym łuku. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony ;)
assassineK:
Według mnie tak chcesz być hardcorowym wojownikiem wziołbym kuszę ponieważ nietrzeba tracić punktów nauki na zręczność tylko cały czas pakować w siłę,i według mnie łuk ładniej sie prezentuje na plecach naszego bohatera lecz jeśli chcemy być wojownikiem to trzeba brać kuszę bez 2 zdań.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej