Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyn-wojownik na odległość czy na zwartą walkę

<< < (4/5) > >>

Elrond Ñoldor:
Odpowiem sie jak większością, czyli za tym że do paladyna najbardziej pasuje walka w zwarciu. Nigdy nie widziałem żeby paladyn walczył łukiem, poprostu broń strzecka do niego nie pasuje. Natomiast mogia u paladyna jest jak najbardziej na miejscu, czyli że paladyn powinien walczyć magią bo jest przecież wysłannikiem swojego boga, paladyn to jest taki mag tylko nauczony walki  .

Lees:
Paladyn powiniem być dobrym żołnierzem we wszystkich dziedzinach.Ale najważniejsza powinna być walka w zwarciu.Dla tego konsekrują miecze  z magicznej rudy i noszą wytrzymałe zbroje.Paladyn to wojownik Innosa który daje mu siły więc powinien je wykorzystywać najlepiej jak umie.

Dark:
Do Paladyna napewno nie pasuje łuk, to broń raczej dla myśliwego czy łowcy. Paladyn powinien i jest raczej stworzony do walki w zwarciu, a jeśli chodzi o walkę na dystans to pasuje tylko duża kusza, a łuki jak już mówiłem dla łowców. Magia pasuje natomiast tylko do wybranych.

Rakbar Nasard:
Paladyn powinien walczyć w zwarci dzięki dobramy uzbrojeni powali nie jednego wroga. Pasuje też kusza ale nie taka mała tylko duża a co do magii to też pasuje ale do tych wyższych paladynów nie tych Andre ale do Hagena

Thorus15:
Według mnie do Paladyna zupełnie nie pasuje ÂŁuk, bardziej pasuje do najemników. Do Paladyna pasuje miecz (jedno-dwu rećzny) nigdy topór, przecierz Paladyn nie jest barbarzńcą. Ewentualnie pasuje jeszcze kusza i runy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej