Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (8/27) > >>

Tiw:
Gdy w porcie wskoczymy do wody i popłyniemy przed siebie to dopłyniemy do wyspy, na której jest jaskinia. Jak dostać się do skrzyń unikając kolców wysuwających się z ziemi??

Już nie trzeba sam doszłem do tego ze trzeba poruszyć pochodnie.

Mater of the Death:

--- Cytat: Pyrek Mag Plomyczka ---Jeśli chcesz mieć runy Beliara nie grając magiem możesz zrobić taką sztuczkę na Poszukiwaczu. Otóż wpierw zamrażasz go bryłą lodu, okładasz go z broni białej tak, by zostało mu bardzo mało życia, na tyle, by zabić go drugą bryłą lodu. Gdy zginie od czaru przeszukujesz go jak jeszcze jest zamrożony i tam beda wszystkie runy beliara!
PS. Uważaj, by nie zabić Poszukiwacza bronią! Wszystko pójdzie wtedy na marne!

--- Koniec cytatu ---

Niewiele Ci dają te runy skoro tylko profesja maga ognia umie korzystać z tych zaklęć, ponieważ tylko on ma możliwośc nauki kręgów magii. Inne profesje nie mają przecież takiej możliwości.

Xervos:
A czy ktoś mógłby pokazać najlepiej na (mapce) gdzie znajduje sie krypta Quarhodrona ??

Vitnir:
Trudno poszukać na stronie głównej, masz link do mapy:
http://gothic.gram.pl/galeria/displayimage...um=12&pos=0

Looq:

--- Cytat: pawelck91 ---To znowu, ja ciekawi mnie co jest zaznaczone na mapie Hanny(tej ktora sprzedala  Brahimowi) jest tam zaznaczone polozenie chyba jakiegos skarbu(niedaleko wykopalisk Magow Wody . Odpiszcie szybko ! Dzieki i pozdrawiam !

--- Koniec cytatu ---

Jak dobrze pamiętam to jest tam skrzynia z jakąś słabą bronią i kilka golemów. Skarb chyba nie wart zbyt dużo ale za to punkty doświadczenia potrzebne są zawsze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej