Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Porady

<< < (7/27) > >>

canis:
Na pierwsze nieumiem podac odpowiedzi
Na drugie Kopanie:
musisz mieć kilof oczywiście, musisz naleźć bryłę złota, ale pamiętaj taką ładną, dużą [zarcik]   musisz mieć umiejętności i wybrać tam kopanie samorodków w tamtych opcjach dialogowych jesli umiesz jużkopać to musi być tam opcja kopania samorodków albo coś, no takich cudów w tej grze niema :)

Pozdrawiam canis

Thorus15:
Musisz kupić u Lee w 3 rozdziale, za 2500 szt. złota. A teraz moje pytania:

- Czy w Dworze Irdorath są jakieś kapliczki Beliara ?
- U kogo mogę kupić magię Mroku (czary Beliara) ?
- Jak pokonać smoka ożywieńca Szponem Beliara tak żeby cie błyskawica nie waliła ?

Isentor:

--- Cytat: Kamil13 ---- Czy w Dworze Irdorath są jakieś kapliczki Beliara ?

--- Koniec cytatu ---
Nie spotkałem żadnej...

--- Cytat: Kamil13 ---- U kogo mogę kupić magię Mroku (czary Beliara) ?

--- Koniec cytatu ---
U nikogo, musisz być magiem zdobyć szpon beliara a następnie uaktywnić go w kapliczce beliara. Wtedy stanie się runą z danego kręgu spis czarów masz na stronie.

--- Cytat: Kamil13 ---- Jak pokonać smoka ożywieńca Szponem Beliara tak żeby cie błyskawica nie waliła ?

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli naprawisz szpon beliara w kapliczce beliara miecz nie będzie cię ranił - błyskawica będzie atakować przeciwnika. Poza tym w świątyni możesz znaleźć runę paladyna szkodzenie złu - według mnie pomocna broń w walce ze smokiem potrafi go porządnie uszkodzić.

Thorus15:
Ale ja modliłem sie co dwa poziomy w kapliczce Beliara, każdego wroga (prócz smoka ożywieńca) wali błyskawicą, a jeśli walcze ze smokiem ta błyskawica mnie atakuje.

Pyrek Mag Plomyczka:
Jeśli chcesz mieć runy Beliara nie grając magiem możesz zrobić taką sztuczkę na Poszukiwaczu. Otóż wpierw zamrażasz go bryłą lodu, okładasz go z broni białej tak, by zostało mu bardzo mało życia, na tyle, by zabić go drugą bryłą lodu. Gdy zginie od czaru przeszukujesz go jak jeszcze jest zamrożony i tam beda wszystkie runy beliara!
PS. Uważaj, by nie zabić Poszukiwacza bronią! Wszystko pójdzie wtedy na marne!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej