Autor Wątek: Porady  (Przeczytany 58060 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Parsifal

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Porady
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Grudzień 2007, 14:00:05 »
kolego musisz isć zabawić się z nadją jak ona będzie w pokoju zapytaj ją o ziele ona będzie chciała za info 50 szt. złota oczywiście daj jej ona powie ci że masz iść do borki powiesz mu że chcesz kupić ziółko :-D on zapyta kto ci to powiedział powiedz mu że nie ważne (tylko nie mów że powiedziała ci o tym nadja, bo inaczej nadja zginie i będzie fiasko) kup od niego zioło z 5 dyszek i idź do andre i po misji

Jak efektywnie atakować smoki bo jak do nich podchodzę to one zieją ogniem i mnie odrzuca i nawet nie zdołam  zaatakować ?????
« Ostatnia zmiana: 30 Grudzień 2007, 14:01:00 wysłana przez Parsifal »

Offline Xovier

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #61 dnia: 30 Grudzień 2007, 16:15:40 »
A ja mam problem z zadaniem "Kły zembaczy dla Lariusa" czy coś w tym stylu.
Nauczyłem się wyrywać im zemby i bawie się w dentyste ile on chce tych kłów?
Mam tylko jedną opcje POKAÂŻ MI SWOJE TOWARY.
Plax Halp!!!

Forum Tawerny Gothic

Porady
« Odpowiedź #61 dnia: 30 Grudzień 2007, 16:15:40 »

Offline Parsifal

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #62 dnia: 30 Grudzień 2007, 17:29:38 »
wydaje mi się, że trzeba zabić prychającą bestię. To ta z tym zadaniem dla gaana koło wejścia do GD, aczkolwiek ja nie próbowałem.

Offline 0321456987

• Kopacz
  • **
Porady
« Odpowiedź #63 dnia: 30 Grudzień 2007, 17:41:54 »
Te  kły można zdobyć  dopiero w górniczej dolinie w 2 rozdziale,trzeba wtedy zdać raport z kopalń i w grupie  Fajetha trzeba zrobić zadanie z zabiciem zębaczy. I jak zabijesz przywódce stada to wykonasz to zadanie. no i jak zabijesz przywodce stada zębaczy to weż jego kły. to one są potrzebne do wykonania tego zadania z dostarczeniem kłów dla Lutera.              
                                                 Myśle że pomogłem!

Offline Xovier

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #64 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:06:10 »
A gdzie w takim razie moge znaleść tą prychającą bestie

Właśnie wruciłem z GD ponieważ mam już dowód dla Hagena i nie było tam jakiegoś dowudcy były tylko zwykłe zembacze.

Sorry pomyliłem się chodzi o pazury.

Chyba że chodzi o Smocze Zembacze

Choć je zabijałem i tylko co z nich mam to zwykłe pazury, zwykłe kły i jego rogi...

Offline Neill

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #65 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:07:18 »
Ja również mam problem z misją "paczka bagiennego ziela". Po rozmowie z Andre pobiegłem do doków i porozmawiałem z Cardif'em, (nie czytałem wcześniej solucji i nie gadałem z Mortis'em, nadrobiłem to po rozmowie z Cardif'em) udzielił mi informacji. Dalej udałem sie według solucji do "czerwonej latarni" i zamówiłem noc z Nadją. Na górze nie było opcji żeby zagadać o ziele. Z Borkiem również nie mogę zacząć rozmowy.

Offline Xovier

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #66 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:12:49 »
Paczka jest w magazynie najbardziej wysunientym budynkiem na prawo patrząc na morze tam jest strażnik i musisz go zabić i zabrać mu kllucz a paczka jest w jednym z kufrów

Chyba pomogłem?

Xovier

Offline 0321456987

• Kopacz
  • **
Porady
« Odpowiedź #67 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:13:17 »
Paszka bagiennego ziela znajduje się w budynku gdzie pilnuje go strażnik , strażnika trzeba zabić i wziąść mu klucz , a następnie otworzyć kufry.wjednym z kufrów właśnie będzie paczka bagiennegoziela.ten budynek z paczką znajduje się w porcie obok Gawriela (no ci co budują statek).

Offline Grigorius

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #68 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:19:01 »
Po pierwsze pomyliły ci się misje z Nadją rozmawiasz w misji "kto sprzedaje bagienne ziele "czy jakoś tam.
By zdobyć paczkę ziela udaj się do portowego magazynu przy koszarach pobijasz strażnika możesz go nawet zabić ,weż kulcz i otwórz skrzynki w jednej z nich znajdziesz szukaną paczkę idż do Andre
i powiedz ,że wyrzuciłeś ją do morza, bo może ci się przydać ( Nie wyrzucaj jej do morza!).

Offline Neill

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #69 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:28:39 »
Dzięki za pomoc.

Offline Xovier

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #70 dnia: 31 Grudzień 2007, 10:30:14 »
A mi ktoś pomoże ? :)

Offline Dicor

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #71 dnia: 03 Styczeń 2008, 17:05:59 »
mam problemik jak sie dostać do kryjówki gildji złodzieji bo nie wiem?? pls pomóżcie

Respev

• Gość
Porady
« Odpowiedź #72 dnia: 03 Styczeń 2008, 18:47:31 »
Na stronie w solucji masz to dokładnie opisane.

Offline Palladin

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #73 dnia: 06 Styczeń 2008, 18:28:03 »
Cytat: Kuba926
Mam problem w gothic II w II rozdziale kiedy musze udowodnic pyrokarowi ze Xsardas ma dobre intencje

mianowicie
najpierw powirozmawalem z Xardasme o oku on mi kazal isc do Vatrasa ktorypowiedzial zw wyszyscy magowie musza byc przy naprwie oka gdy mialem poszedlem wiec do Pyrokara i on powiedzial ze xardas mu musi udowodnic ze jest po ich stronie gry wrocilem do Xardasa zeby to udowodnil xardasa jush nie bylo na zadnym poziomie wierzy podobnie jak Xardas zniknol tesh Vatras
pomozcie plz!!
To chyba błąd gry najwidoczniej też tak mialem zainstalowałęm od nowa gothica II i mi wszystko działało:)

Offline 0321456987

• Kopacz
  • **
Porady
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Styczeń 2008, 14:16:22 »
To nie jest błąd gry, vatras i xsardas udali się do kamiennego kręgu i tam na ciebie czekają. Też tak miałem.

Offline Onar

• Myśliwy
  • Reputacja: -3
Porady
« Odpowiedź #75 dnia: 11 Styczeń 2008, 18:00:27 »
mam problemik jak się dostać do kryjówki gildji złodzieji bo nie wiem? pls pomóżcie

Kiedy odzyskasz złoto Jory (musisz zagadać do niego i powie ci że go okradziono), musisz wydać Rengaru straży. Potem idziesz do kadrifa a on ci mówi że jakis typ czeka na ciebie za domem halvora. Dalej juz sobie poradzisz  

Offline Radagast

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Styczeń 2008, 19:43:35 »
Mam tutaj porade jak szybko się wzbogacić:
Musisz zostać czeladnikiem u Harada i nauczyć się kucia miecza. Następnie udaj się na farmę Onara i kup stal od Benneta. Poczekaj aż on znowu walnie w kowadło (albo ogrzeje ją na palenisku) i kup od niego znowu stal, która pojawi się znowu w jego ekwipunku. Potem wykuj z tego miecze, i sprzedaj Haradowi.
Niezły sposób na wzbogacenie się. Przy tym sposobie w 15 minut zarobiłem ok. 7000 sztuk złota!!!
Przydatne gdy gra się łowcą smoków. Wtedy panceże są bardzo drogie. ÂŚredni Pancerz ÂŁowcy Smoków: 12000 szuk złota!!!

Offline tommy0007

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #77 dnia: 21 Styczeń 2008, 23:03:13 »
Po przejsciu gry chce się trochę zabawic, wiec potrzebuje trochę pomocy... Poczytalem trochę o kodach do tej cudnej gierki tylko ni H nie mogę dorwac kodu na:

Umiejetnosc poslugiwania się bronia 1 reczna/2reczna/luk/kusza
Kreg magii 1/2/3/4/itp

Jezeli ktos zna... lub wie jak znalezc i by się troszke pofatygowal, aby poszukac, to bylbym ogromnie wdzieczny ;)

Pozdrawiam
Tom

Offline krassus

• Kopacz
  • **
  • na pochybel!!!
Porady
« Odpowiedź #78 dnia: 21 Styczeń 2008, 23:45:12 »
Cytat: Pienik
A ja mam takie pytanie czy jako strażnik musze płacić Corneliusowi 2000 sztuk złota czy jest jakieś inne wyjście by zdobyć jego pamiętnik oczekuje na jakąś sensowną odpowiedzi z góry dzięki      

Nataliam thx za odp. nie pdszebuje juz pomocy
Zależy do jakiej gildii należysz. Tylko strażnikowi nie da się zastraszyć. Tu będziesz musiał mu zapłacić albo go pobić!

Offline Alcik

• Kret
  • *
Porady
« Odpowiedź #79 dnia: 25 Styczeń 2008, 23:50:31 »
Mam pewien problem nie mogę znaleść zbroi paladyna. Wie Ktoś może gdzie ona się znajduje jak ją zdobyć

Forum Tawerny Gothic

Porady
« Odpowiedź #79 dnia: 25 Styczeń 2008, 23:50:31 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything