Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Porady
.:KERTH:.:
nie bardzo cie rozumiem. ciała ZAWSZE będą znikać po zabiciu. inaczej się nie da. nawet kodem tego nie zrobisz, by ciała NIE znikały. mam nadzieje że ci pomogłem
PZDR.:KERTH:.
Cheatos01:
Mam problem ze znalezieniem w Górniczej Dolinie nauczyciela Gestatha, to ten od zdobywania trofeów, niestety muszę o to zpytać bo w galerii nie znalazłem mapy z zaznaczonym miejscem.
Bela:
Gestatha znajdziesz razem z Gornem. Idąc po kamiennego smoka w górskiej fortecy w pewnym momencie musisz wejść na taką ścieżkę biegnącą do góry zaraz przy ścianie góry (dalej po skręceniu w lewo masz most, serpentynę i kamienną fortecę). Nie wchodź na ścieżkę tylko omiń ją z prawej strony, za "parawanem" z desek stoi Getsath, zaraz obok przy ognisku siedzi Gorn, pomoże ci przejść przez jaszczuroludzi.
Dorians:
Mam mały problem.
Chce zostać najemnikiem. Zdobyłem szacunek wszystkich najemników oprócz Santenza (nie pamiętam jak to sie pisze, wiem że to jest ten najemnik, któremu trzeba dać 50 sztuk złota "myta"), ponieważ zamiast mu dać kasę po prostu go pobiłem. Teraz mam takie opcje:
Jak idą interesy? (gada mi coś o tym że wszyscy mu płacili tylko ja nie)
Mogę liczyć na twój głos? (mniej wiecej jakoś tak, mówi mi, że nie zagłosuje na mnie bo muszę zapłacić i takie tam...)
Jakieś wyzwisko typu "to z przodu to ryj czy d*pa" itp... (po czym mnie atakuje).
KONIEC
Kiedy go pokonam nic się nie dzieje, dalej gada że na mnie nie zagłosuje.
Czy popełniłem jakiś błąd czy po prostu źle coś robię.
Proszę o szybką odpowiedź..
Bela:
Jeżeli nie płaciłeś myta Sentenzy - nie zagłosuje on na ciebie, idź do Torlofa, skoro masz szacunek i uznanie reszty najemników przyjmie cię bez problemu. No chyba że masz za mało reputacji to odnajdź paczkę ziela dla Ciphera i pogadaj z Jarvisem - każe on ci pobić wszystkich ludzi Sylvia, w tym Sentenze, którego masz już z głowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej