Strefa pomocy > Gothic

Porady

<< < (14/15) > >>

got2:
Bogactwo na początek cóż:
-na początek ''trochę'' złota
1)kup sobie trochę wytrychów
2)obok chaty Fiska po lewo jest zamknięta chata
3)gdy tam wejdziesz co skrzynie zapisuj grę,znajdziesz tam łupy(możesz wejść też do magnatów są tam ogromne wręcz łupy)
-na zabicie bestii trzeba poznać ich taktykę
a)zębacz gdy szarżuje na ciebie wciśnij PAGE DOWN i cię nie ugryzie
b)cieniostwór gdy atakuje jego ciosy są mocne ale wystarczy że umiesz robić kom-bosy i tyle
-kampy
1-wchodź na miejsca trudne do wejścia w szczególności dla NPC jak jesteś magiem lub używasz broni dystansowej

To tyle z najważniejszych.

Gorn Valfranden:
na początku gry  nie mamy rudy więc musimy zbierać ile damy rade.

1.Możemy być uczciwi,czyli zarabiamy handlując,wykonywać zadania za pieniądze[na przykład to od dexstera] czyli
krótko mówiąc bycie prawym uczciwym[to metoda dla tych którzy w grze się nie spieszą].

2.Jest też inna ścieżka czyli ta kreta droga do bogactwa,mam na myśli kradzież kieszonkową,itp. zdolności złodziejskie,to krótsza droga do zdobycia bogactwa{ta metoda jest dla tych którzy w jak najkrótszym czasie chcą  zarobić].

metody dla myśliwych:

1.nauczyć się zdolności łowieckich oprawiać zwierzynę.
2. zdobyć dobry łuk lub kusze na polowania.
3.znaleźć stado zwierząt
4.znaleźć odpowiednie miejsce do oddania strzału
5. po udanych łowach sprzedać towar{jeśli uważacie że łupu jest za mało zapolujcie jeszcze raz.

mam nadzieję że pomogłem

jeryrep:
Moje porady:
1. Badz uczciwy.
2. Rob wszystkie zadania jakie sie da. Jesli nie dasz rady to zostaw je na pozniej.
3. Na poczatku czesto wyruszaj na polowania. Zacznij od scierwojadow i proboj szczescia z coraz gorszymi.
4. Zalatwiaj sobie coraz to lepszy ekwipunek.

Milten2000:
Na samym początku gry dobrze jest wejść do starego obozu. Trzeba mieć jakąś broń (taką że jak się ją wyciągnie to każą ją schować) podchodzimy do Thorusa wyciągamy broń i wchodzimy potem lepiej ją schować i można zanieść list magom i okraść wszystkich przy okazji. Do "ratusza" można wejść tym samym sposobem jak przez główną bramę.

Fenfral:
Moja rada to może banał ale ...
gdy masz już dobrą postać to zrób osobny save.
będzie można iść po koleji do wszystkich obozów bez zachowania nowej gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej