Strefa pomocy > Gothic
Porady
Dowódca Paladynów:
Sposób na zdobycie kasy:
-sprzedawaj wszystko co ci niepotrzebne
-otwieraj skrzynie(czasem jest w nich coś co jest dużo warte)
Sposób na zabicie Trolla:
-zajdż go od tyłu
-nawalaj szybko(przy odrobinie szczęścia nawet się troll nie odwróci)
beeduin:
Ja fajna bron zdobylem tak:
szybko dorwać się do jakiejkolwiek broni i walic wszystko w sile przez 5 poziomow
na 5 lvl zabic silasa w NO i już mamy fajny toporek
a w mrocznych tajemnicach to jeszcze lepiej bo mial więcej sprzetu:) no i ubic oczywiscie corda, laresa, sharkiego, wilka i wszystko co się rusza i ma fajna bron:)
damiandobro123:
porada pieniądze!!!Gdy jesteś w starym obozie i masz dostęp do gomeza udaj się do budynku w którym się znajduje i idz na górę tam gdzie na początku stał kruk włam się do magazynu będzie tam kilka kufrów z eliksirami ,bronami,skórami cieniostwora idóżo rudy
Patty:
Aby zostać najemnikiem, należy dołączyć najpierw do Szkodników. Potem, w miarę rozwoju fabuły, dostajemy możliwość dołączenia w poczet najemników. Niestety, na krótko, ponieważ wkróce dostajemy propozycję zostania magiem wody, a potem...
Bury Zenosław:
Ja bardziej sprecyzowany rozwój wydarzeń:
Gothic - Dołączenie do Nowego Obozu
Aby przyłączyć się do Nowego Obozu, należy:
- Porozmawiać z Thorusem o Mordragu, ale nie zabijać go, tylko udać się z nim do Nowego Obozu.
- Udać się na rozmowę z Laresem z pierścieniem od Mordraga i zgodzić się na oszukanie Baala Isidro, którego można znaleźć w karczmie na środku jeziora. Aby okraść go, musisz postawić mu flaszkę i porozmawiać z Baalem Kaganem. Wtedy Isidro oddaje nam ziele, które możemy sprzedać. Następnie należy tylko dostarczyć bryłki Laresowi.
- Udać się do Diego i wyrazić chęć przyłączenia się do Starego Obozu oraz zgodzić się na test zaufania. Następnie wyruszyć do Starej Kopalni po listę. Mapę do kopalni możemy zyskać od kartografa Grahama. Posiadając już listę, idziemy do Laresa, a na końcu, z poprawioną listą - do Diego.
Dodatkowo trzeba posiadać piąty poziom doświadczenia.
Po tych zadaniach stajemy się członkiem Nowego Obozu, ale należy jeszcze porozmawiać z Cronosem, strażnikiem rudy. Mianuje on nas kurierem, co umożliwi nam dostanie się do zamku w Starym Obozie.
Potem nabijasz 10 lvl i idziesz do lee. Tak jak napisał Lord Arthas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej