Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Ogame
kolop:
Witam mam do was pytanie czy gracie w ogame??Jak tak to podawajcie tu swoje nicki i uniwersa na ktorych gracie? A jak ktoś gra na uni 52 to zapraszam do sojuszu GTS M.A.T.R.I.X.
zachęcam do grania w tę gre na www.ogame.pl .
DJ Szoszo:
--- Cytat: kolop ---Witam mam do was pytanie czy gracie w ogame??Jak tak to podawajcie tu swoje nicki i uniwersa na których gracie? A jak ktoś gra na uni 52 to zapraszam do sojuszu GTS M.A.T.R.I.X.
zachęcam do grania w tę gre na www.ogame.pl .
--- Koniec cytatu ---
słownik sie kłania
A co do ogame to ja grałem w to rok. Miałem swój sojusz GOTHIC w top 30. Tylko że jak sie kapnąłem jakie mam oceny w szkole i jaka mi średnia wychodzi to przekazałem władze w sojuszu i włączyłem urlop. Ale coś mi sie zdaje że już wpgóle nie będe grał bo to dużo czasu pochłania.
Ale tym co jeszcze nie grali polecam. Ale żebyście nie wstawali o 3 nad ranem (jak niektórzy, chorzy) żeby floty wysyłać na farmienie
To tyle odemnie.
Pozdro lukasz509/Burnago
Arkhan:
--- Cytuj ---słownik sie kłania
--- Koniec cytatu ---
nc xd
W Ogame może i nie mam "bogatej" przeszłości jednak grało się w tą grę. Mój najlepszy wynik to jedynie marne 50 k pkt bodajże. Rozpocząłem od uni 11, potem na uni 29, 39 (gdzie przeżyłem najwspanialsze przygody w tej grze), kończąc karierę na właśnie 39. Jeżeli ktoś ma dużo czasu i dobre oceny to może sobie pozwolić na tego typu rozgrywkę [wstawanie w nocy po przylot floty z surką xD]. Generalnie gra dopiero nudzi się jak się jest najlepszym pewnie XD. Gra godna polecenia, jednak ja przygodę skończyłem jak jeden z graczy nasłał na mnie 2k OW. Dziękuje. :P
Enzo:
Ja ciągle jestem zajejestrowany na ogame. Ăw stronę polecił mi kolega, który nic nie robi innego prócz grania w gry na ogame. Co do stronki : Fajne niektóre gry, chociaż ja na ogame pojawiam się dość rzadko.
Rozpopcząłem od uniwersum 15 a doszłem do 40.
Sabumatva:
Witam chciałbym się dowiedzieć który lub która z was gra w legendarną gre internetową Ogame jeżeli ktoś z was w nią gra napiszcie na którym uniwersum, jakie macie loginy oraz położenie
z poważeniem sabumatva(per Pontefeks)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej