Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (18/19) > >>

bossofmachinima:
Moja ulubiona misja to pierwsze spotkanie z górniczą doliną: Kiedy pierwszy raz przechodziłem G2NK to wręcz mną wstrząsnęło jak wygląda górnicza dolina po zamieszkaniu przez nią smoków. Miałem problemy z poruszaniem się po niej ale nie chciałem kończyć grać gdy po raz 50 zabiła mnie orkowa horda zza 2 metrowego drzewa bo muzyka z górniczej doliny jest niewiarygodnie zajebista.
I to tyle serdeczna tarcza  <rycerz>

XBadManX:
Moim ulubionym zadaniem jest "Polowanie na Smoki" czy coś w tym guście, po prostu uwielbiam xD.
A najtrudniejsza to będzie w Dworze Irdorath (chyba tak się pisze ale nie mam pojęcia) kiedy trzeba zabić Smoka Orzywieńca (w poprzednim życiu śniący) bo tego smoka trzeba mieczem, bo u mnie przynajmniej to czary nie działają magiczna kusza ma za mało bełtów a inna to wole nawet nie mówić. Miecz albo topór <rycerz>.

Sheer123:
Dla mnie najtrudniejsza była misja z odnalezieniem oka innosa , gdy zaczynałem miałem ostre problemy ;/
Najciekawsza była misja w Jarkendarze w której trzeba było odnaleźć i odpowiedzieć na pytania Quahodrona ducha wielkiego dowódcy Kasty Wojowników ;)

ViruSs:
1.Relikty
2.ta misja z estebanem nie pamiętam jak się to nazywało

Rhobar III ͺ͵:
Wedlug mnie najtrudniejsza misja to zabicie wszystkich smokow a zwlaszcza smoka-ozywieca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej