Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Wskrzeszenie Marantu - Dyskusja i propozycje zmian
Melkior Tacticus:
Wiem, tylko właśnie nie wiem czy zostawić cisy buki i wiązy. Konkretne rodzaje drewna coś dawały?
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 10 Listopad 2021, 12:23:41 ---Wiem, tylko właśnie nie wiem czy zostawić cisy buki i wiązy. Konkretne rodzaje drewna coś dawały?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie wiesz, bo zastanawiasz się czy usunąć drewna jak wystarczy ostrość i wytrzymałość. O to mi chodzi. <fajka>
Nie możemy usunąć samych materiałów, bo posypią się inne rzeczy. Jak nie ma właściwości to żaden problem. Albo się je kiedyś dopisze albo rodzaj to tylko fabularny smaczek i żaden problem.
Melkior Tacticus:
Update postępów. Statystyki materiałów poprawione. 50% historii dopisane (jeszcze nie na wiki). Teraz teraz trzeba poprawić crafting
Isentor:
--- Cytat: Melkior Tacticus w 13 Listopad 2021, 20:35:52 ---Update postępów. Statystyki materiałów poprawione. 50% historii dopisane (jeszcze nie na wiki). Teraz teraz trzeba poprawić crafting
--- Koniec cytatu ---
To nie będzie lekkie. Przydałoby się od razu zrobić nowe staty dla broni i od razu do tego wręcz łopatologiczny crafting.
Melkior Tacticus:
Pytanie jak, skoro sztaby mają określoną wagę. Crafting nie był/jest trudny bo uczysz się gotowych schematów. Gorzej z robieniem nowych. Tutaj nie wiem jak to ugryźć. Po za wywaleniem cyferek od obuchu/ostrości
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej