Witam, chciałbym prosić o porady do tej modyfikacji.
Każdy kto grał niech napisze swoje spostrzeżenia, porady itd
Czytałem ze jest to dosyć trudna modyfikacja a nie jestem zwolennikiem trudnego poziomu rozgrywki ale jestem zmuszony bo to jedyne co da mi powiew świeżości
Zależy mi na poradach typu (wszystkich nie wymienię więc piszcie każdą nawet najmniejszą poradę)
- klasy postaci razem z rozwojem postaci (np przeczytałem ze najemnika gra sie pod zręczność)
- u kogo zostać czeladnikiem (wiem ze to żależnie od klasy postaci więc prosze o podpowiedzi )
- co da mi największego kopa na start (myslałem nad łukami bo posiadam łuk zadający 60 obr przy 30 zr), i z którą klasą połaczyć tego boosta na początku
- czy złodziejstwo sie opłaci patrząc na to ze na rozwój postaci jest potrzebne 2 razy wiecej punktów nauki
- ogółem którą klasą będzie najłatwiej przejść te modyfikacje (myslałem nad magiem )
- Jeżeli zostałbym magiem to jaką bron dodatkową sobie przypakować ( jedno czy dwu ręczna i na jakim etapie gry )
- czytałem ze dużo bonusów można wyciągnać z alchemi (czy ktoś by mógłby przybliżyć na czym to będzie polegać i na co zwracać uwagę )
- które z tych nowych systemów (płatnerstwo itd) warto inwestować i przy jakiej gildi
- czy złoto w tej modyfikacji trzeba szanować bo nie będzie go za dużo ?
i pewnie dużo innych pytań na które nie znam odpowiedzi więc prosiłbym każdego o rozpisanie sie dotyczące tej modyfikacji
chętnie też poczytam porad w które miejsca warto iść na którym etapie gry
i czy niezbędne będzie expienie przed każdym rozdziałem
I mam pytanie dotyczące DirectX 11 czy da sie jakoś zmniejszyć gęstość traw i roslinośći ponieważ nic nie widzę w tych krzakach
Niech każdy podzieli sie swoimi spostrzeżeniami i poradami dotyczących tej modyfikacji
Dziękuje z góry za każdą wypowiedz Pozdrawiam