Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dom Uciech

(1/3) > >>

kamilo9999:
Witam, mam pytanie. Przeszedłem juz calego G3 i nigdzie nie natknąłem sie na "Dom Uciech Cielesnych";) takich jak np. Czerwona Latarnia w Gothic 2. Czy taka miła gospoda jednak gdzies w Gothic 3 też istnieje?

Dark Prince:
Prawdopodobnie nie, ponieważ większość miast jest zajęta przez orków a buntownicy w swoich siedzibach nie będą robić burdelu:).
PB na pewno specjalnie nie zamieściła 'Czerwonej Latarni' gdyż gothic nie był by realistyczny, ponieważ kto podczas okupacji ma kasę. Chyba, że orkowie by tam chodzili:)

Kunzite:
a ja pociągne ten tema w innym kierunku - wie ktoś może czemu w tym świecie jest tak mało kobiet? 1-2 na obóz/osadę (nie mówiąc już że brak kobiet-oków). ja rozumiem ze przyjęto może zasady średniowiecznego świata i dominacje meżczyzn ale to juz przesada by prawie wszystkie zniknęły.
ponieważ jeszcze nie skonczylem gry wiec nie nawiązuje zakończenia ale nie może być zbyt dobre jeśli cywilizacja będzie się odradzała z mając 3 kobiety na 100 menów

malpiszon:
Masz rację, ja też sie na tym głowie    Ale mi to nie przeszkadza w grze, wręcz się nie patrze na to ile jest kobiet w danym mieście. Ale idąc w tą strone kiedyś się zastanawiałem czemu nie ma nigdzie dzieci chodźby takich kołyskowych, które nic by nie wnosiły do gry?

Roland:
Nie ma dzieci kołyskowych bo psychole by je mordowały, zaraz powstały by mody dla pedofili, dla tego też w serii GTA nie ma dzieci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej