Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ciekawostki
Randall:
Ja w NOC KRUKA znalazłem taki bug że jak będziesz robił sobie miecze u Harada i jak będzierz je sprzedawał mając jeden na sobie to dostaniesz kasę zawsze o jeden miecz więcej i tak w kółko
piotros1991:
Kiedy wchodzimy do korinis to za domem Mateo jest mut. Można na niego wejśc, potem wskoczyc na dach , a z dachu zeskoczyc do magazynu strazy tego przy samym wejści i go okrasc bez zadnych kar. Jest tam skurzana zbroja kilka strojow obywatela kilka kawalkow kiełbasy i kilka pochodni.
Dementor:
--- Cytat: gorn126 ---Koło palisady w GD tam gdzie się szło do obozu bractwa leży świetna broń INKWIZYTOR. Nigdzie indziej jej nie znajdziesz, nie kupisz ani nie otrzymasz
Myśłe ze to tez jest odkrycie
--- Koniec cytatu ---
!) INKWIZYTORA ma kupiec w zamku w 4 rozdziale
Nie to żebym poprawiał, ale...
A jeśli chodzi o zagadkę-może każdy o tym wie, ale jak wypłyniemy daaaleko w morze i gramy bez MARVINA to pozre nas leviatan. Z kodami tylko pojawi się napis 'piranias are wathcing yoy" i "well, swim home, to mummy"
Airyx:
Ja kiedyś zacząłem strzelać do jaszczuroludzi z łuku. Kiedy do mnie podbiegli, zadali kilka ciosów, po czym schowali broń i zaczęli iść w przeciwną stronę (zachowywali się podobnie jak orkowie, którzy podbiegną do ciebie gdy stoisz przy taranie w GD). W ten sposób bardzo szybko ich wybiłem
Airyx:
Kiedyś z nudów zacząłem zdejmować i zakładać cały czas pierścień siły +10 i za każdym razem dodawało mi tego atrybutu. W ten sposób nabiłem sobie 750 pkt. siły (dalej już mi się nie chciało). ;D Ten trik działa chyba z każdym rodzajem pierścieni, czy amuletów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej