Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ciekawostki
Onar:
Ja nie mam żadnego ciekawego odkrycia, ale jeżeli w jakimś rozdziale kupisz od Brahima bardzo starą mape i tam pójdziesz bedzie tam jaskinia. Kiedy wejdziesz tam dalej bedzie skrzynia. Jak wezmiesz z niej kase i będziesz chciał wyjśc to zaatakuje cie ok. 5 golemów i do tego u góry bedzie pisała nazwa stoine golem (niemiecka nazwa.
Russel:
Ja mam fajny sposób na zdobycie exp'a w 5 rozdziale otwieramy brame w zamku w górniczej dolinie , i idziemy do brutusa , i muwimy do niego wszystko w pożądku, a on zminia się w poszukiwacza bo przeczytał ALMANACH OPĂTANYCH , wtedy go zabijamy i zabieramy almanach........potem w 6 rozedziale , na dworze irdorath lecimy do Vatrasa (oczywiscie trzeba go zabrać ze sobom , jeśli nie zabierzemy na dwór irdorath sztuczka się nie uda , aha można go oddać jeszcze pyrokarowi , ale nie bedziemy mogli go zabrać ) i oddajemy mu almanach , po oddaniu dostajemy hyba 400+ EXPA , wtedy dajemy opcje
POKAÂŻ MI SWOJE TOWARY , i odkupujemy od niego almanach , i znowu oddajemy i znowu 400+ expa , i znowu odkupujemy , i tak w kółko :)
P.S. , nie zabardzo pamiętam tą sztuczke ale chyba działa , przynajmniej w Gothic 2
PozDRo Russel
0321456987:
Na farmie Onara jest gość o imieni Cipher, jak go zaczepisz to będzie opcja "pokaż mi swoje towary", wybieramy to i sprzedajemy mu wszystko ca mamy w ekwipunku (oprócz zbroi). Po sprzedarzy bijemy go zabieramy wszystko co mu wcześniej sprzedaliśmy.(on nie wykapuje). W ten sposób już w 1 rozdziale możesz mieć kupe forsy.
paul16:
Ja odkryłem taką ciekawostę gdy sprzedasz komuś miecz i go założy, to jak zaczniesz grę od początku i pójdziesz do tego kupca to on go będzie miał na sprzedasz, nawet jak niemiał go normalnie. Sprzedałem miecz mistrzowski Martinowi on go założył i w następnej grze można było go kupić. Działa to na wszystkich kupców.
Flair:
1.w 2 za palisado orkuw tam gdzie w 1 był klasztor czy jakoś tak so zwloki twoich przyjaciuł
2.ÂŁaziłem sobie po gurach u xardasa nagle znalazłem się w jakiejś jaskini tam coś pisało przetłumacze co tam pisało ,,KrasnoludGdy orworzyłem brame w górniczej dolinie z kosmosy" napisane krwio
3.gdy otworzył brame w górniczej dolinie nie było orków.poszedłem sobie do khorinis patrze a wnim orkowie
4.U lodowego smoka jest rzeka gdy podrzedłem pod wodospad i skoczyłem byłem pod zamrożono rzeko
5*Nie uwierzycie.W 3 widzałEM JAK JAKIś GOSTEJ ZJEżDżAÂŁ NA ROLKACH I JADÂŁ ZUPE.XD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej