Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ciekawostki

<< < (4/18) > >>

Ankh-Morpork:
Tam do tego jeziorka? Ja go tam zaprowadziłem, i nic nie było, nic nie gadał  . Pewnie jakiś Bug, a szkoda, bo chciałbym zobaczyć tą ową sytuacje z sentymentem :)

pzdr
(sorki że nie napisałem żadnego ciekawego zdarzenia, ale wszystkie, które znajdują się w tym temacie to wszystkie, jakie mi sie przytrafiły/ albo nie pamiętam)

Paweł Mag Innosa:
W kanionie jest ukyte przejście do jaskini w której leżą zabici Angus i Hank. Jak wejdziesz do obozu piratów, dojdziesz do plaży i skręcisz w lewo i popłyniesz na plażę, pójdziesz do jaskini znajdziesz zombie w zbroi Kruka i dziennik Francisa.

Pozdrawiam

gorn126:
Koło palisady w GD tam gdzie sie szło do obozu bractwa leży świetna broń INKWIZYTOR. Nigdzie indziej jej nie znajdziesz, nie kupisz ani nie otrzymasz  

Myśłe ze to tez jest odkrycie  

Bard Hunter:
ja miałem taką sytuacje ze w ruinach miasta w Jarkendarze zobaczyłem ze Cronos utknął w trawie:D.
poszedłem do piratów i kiedy wróciłem Cronos zniknął a Saturas powiedział coś o pułapcebudowniczych:D

Beka co nie?

0321456987:
W dodatku noc kruka jest wiele mieczy które dodawają np.5% więcej umiejętności posługiwania się bronią.Gdy ją założysz i przemienisz się w jakieś zwierze i potem jak już się odmienisz to ta umiejętność ci pozostanie.Możesz robić tak cały czas i ędziesz miał 100% posługiwania się bronią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej