Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test Kruka #40

<< < (2/6) > >>

Mohamed Khaled:
- Czyli mam rozumieć, że jesteś gotów dołączyć do nas? - zapytał przystając na chwilę i spoglądając na Ciebie. - Ta droga nie jest lekkim kawałem chleba, ale przy odpowiednim zaparciu staniesz się doskonałym zabójcą, nawet bez jednej ręki.

DarkModders:
- Do jej braku już dawno się przyzwyczaiłem. Sam dokładnie o tym wiesz. - odpowiedział na pytanie przyjaciela. Wziął głęboki oddech i spojrzał po raz ostatni na siebie. Nie posiadał żadnego opancerzenia. Zastanawiał się więc czy nie porywa się z motyką na słońce.
- Jestem gotowy.

Mohamed Khaled:
- W takim razie dobrze się składa. Przyjąłem ostatnio zlecenie, od tak na rozruszanie kości po urlopie. W normalnych okolicznościach być może wysłałbym któregoś ze swoich ludzi, ale wiesz, nie wolno wyjść z wprawy - zaśmiał się cicho i przeczesał brodę. - W sam raz jak na pierwsze zlecenie. Sprawdzimy jak sobie poradzisz z naszym codziennym życiem.
Mohamed wciągnął cicho powietrze i ruszył dalej kiwając ręką na Szeklana by dać mu znak do dalszej podróży.
- Wybieramy się za miasto, jakieś dwie godziny stąd. Panicz który zlecił misję oczekuje nas w swoim dworku.

DarkModders:
Szeklan bez najmniejszego sprzeciwu ruszył za Mohamedem. Wsłuchiwał się w każde jego słowo. Zainteresowała go misja, którą otrzymał od pewnego Panicza. Ciekawiło go, co to za szczególne zlecenie.
- Możesz mi powiedzieć coś więcej na ten temat?

Mohamed Khaled:
- Wszystkiego dowiemy się na miejscu. Sam nie jestem na tą chwilę zapoznany z konkretami.
Zbliżaliście się już do bram, jeszcze chwilę, a będziecie na trakcie. Gorzej, że na tą chwilę nie mieliście żadnego transportu, co oznaczało długą, bardzo, bardzo długą wędrówkę. No chyba, że uda się coś wykombinować. Tyle okazji do kradzieży, transportu, bądź krótkiej usługi. Wystarczyło dokładniej się rozejrzeć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej