Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyprawa łupieżcza #1 Kazmir

(1/14) > >>

Kazmir MacBrewmann:
Nazwa wyprawy: Wyprawa łupieżcza #1 Kazmir
Prowadzący: Kazmir
Wymagania: zgoda prowadzącego
Uczestnicy: Kazmir, Ashog, Mirzak

Ostatni dzień Atunus 33 roku nie był może najlepszym dniem na wypad. Ale Kazmir przekonał Zielonego i Mirzaka że skoro można to powinni jak najszybciej zacząć zarabiać w końcu na Betsy. Mógł poprosić Melkiora o Zapitą Kanalię, ale bez przesady. Zasadzi się gdzieś blsko na jakiś biedny statek handlow i styknie.

Ashog "Stalowa furia":
Ashog kończył ładować prowiant, niosąc kolejną skrzynię z jedzeniem. Nie brali wiele bo i nie zamierzali daleko ruszać, niby nie powinni łupić w okolicy ale kto im zabroni do cholery? Zdobycie paru groszy w ten sposób nie spędzało mu snu z powiek. Miał gdzieś skąd pochodziły pieniądze, byle by były. Wyszedł na pokład.
- Spodziewasz się kogoś jeszcze?

Mirzak aep Rothgar:
- Miał niby zatrudnić kilku mośków do pomocy. Pytane czy warto, i czy to się opłaca. Mirzak zajęty był wtaczaniem beczki z rumem, niestety nie z proszkiem z niebieskiej rudy do armat, których i tak nie mieli. - Jak my chcemy to zrobić? Sami?

DarkModders:
- Czołem załogo. - przywitał się dziarsko wchodząc na okręt.
Liczył od początku na obfite łupy. Przecież, tylko po to się tutaj zjawił.

Kazmir MacBrewmann:
- Nie ma potrzeby bym zarrudniał tutejszych meneli. O. Witaj Szeklan, kogo jak kogo ale ciebie to się nie spodziewałem. Sądziłem żeś raczej praworządny dobry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej