Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Ostateczna zemsta!

<< < (12/24) > >>

Narrator:
- Jest tu baba z cipałką. Rzucił marynarz gdy dobijaliście do brzegu.

DarkModders:
- Z czym? - mówił przybierając zdziwiony wyraz twarzy. Zaczynało robić się coraz ciekawiej.

Narrator:
- No ponoć w Morskiej Muszelce jest baba z kutasem i cipą jednocześnie. Spytałem raz medyka z Atusel jak mi gwóźdź z dupy wyciągali czy to możliwe. Powiedział że czasem się rodzą takie przypadki. Ale ja myśle że to sztuczka, mająca ściągnąć klientów do zamtuza. Statek dobił do brzegu. A czy marynarz mówił prawde? Pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć.

DarkModders:
Twarz barona przybrała mimowolnie taki wyraz  <huh>. Czyli jednak takie hybrydy istnieją? Czy aby na pewno, wolał jednak tego nie sprawdzać. W tego typu kwestiach, im mniej wiedział, tym lepiej mu się spało.
- Nie chciałbym posuwać czegoś takiego. - powiedział odwracając wzrok w stronę kapitana.
Statek w międzyczasie dobił już do brzegu. Załoga rozłożyła trap i zaczęła schodzić na ląd. On to uczynił zaraz za nimi. Powoli opuścił statek uważnie przypatrując się miejscowym albo też i przybyłym. Cholera wie, kto skąd jest i po co tutaj przybył? Kątem oka obserwował okręty przycumowane do doków. Tak jakby szukał brygu, który należał do Siwobrodego. Starego pirata nie raz ciągnie do swoich, być może i teraz tutaj jest.

Narrator:
Jakiś siwy typ mignął ci wchodząc do tawerny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej